Oddelki

Proizvajalci

Proizvajalec

Barva

 • Otroški kolesarski sedeži Caress so najnovejši model najvišje kakovosti in z modernim dizajnom. Odlikuje jih po višini nastavljiv hrbtni del za popolno prileganje oblazinjenih varnostnih pasov. Enostavno lahko nastavite tudi naklon sedeža in stopalke ter s tem omogočite otroku popolno udobje celo v času...

  164,95 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  164,95 €
  Na zalogi
 • Otroški kolesarski sedeži Kiss so priljubljeni v mnogih državah. Sedež je ergonomsko oblikovan in ima nastavljive stopalke ter dobro stransko zaščito. Varnostni pas je posebno patentiran z dodatno varnostno funkcijo. Podloga je podložena in nudi izjemno udobje vašemu malčku med vožnjo.

  75,95 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  75,95 €
  Na zalogi
 • Kolesarski sedeži Okbaby so dizajnirani in narejeni v Italiji. So varni in narejeni iz visoko kakovostnih in netoksičnih materialov. Vsi sedeži so ergonomsko oblikovani. Prepoznavni so po svoji inovativni obliki. OkBaby 10+ otroški sedež je opremljen z GT in ABS sistemom. Odlikuje ga kvaliteta in vrhunski izgled.

  96,00 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  96,00 €
  Na zalogi
 • Kolesarski sedeži Okbaby so dizajnirani in narejeni v Italiji. So varni in narejeni iz visoko kakovostnih in netoksičnih materialov. Vsi sedeži so ergonomsko oblikovani. Prepoznavni so po svoji inovativni obliki.   OkBaby Eggy Relax ima upogljivo naslonjalo in izredno enostavno pritrjevanje.  

  76,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  76,99 €
  Na zalogi
 • Nov otroški sedež Topeak-a še ni bil nikoli tako varen kot ta! Lok omogoča dodatno varnost otroka. Vzmetenje omogoča zares udobno vožnjo. Sedež je oblazinjen tudi ob straneh. Za večjo varnost v slabših vremenskih pogojih poskrbi zadnji odsevnik.

  163,96 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  163,96 €
  Na zalogi
 • Varna in stabilna vožnja z otroškim kolesarski sedežom Lite je zagotovljena z DualBeam sistemom, ki amortozira. Otroka hitro in enostavno zavarujete z namestljivim pasom. Sedež ima še dodatno zaščito ob straneh, ki preprečuje poškodbo rok (recimo, ko je kolo naslonjeno ob steno). Več informacij spodaj. Primerno za otroke od 9* meseca do 6 let.

  99,95 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  99,95 €
  Na zalogi
 • Varna in stabilna vožnja z otroškim kolesarskim sedežem Zinnia je zagotovljena z DualBeam sistemom, ki amortozira. Otroka hitro in enostavno zavarujete z namestljivim pasom. Sedež ima še dodatno zaščito ob straneh, ki preprečuje poškodbo rok (recimo, ko je kolo naslonjeno ob steno). Več informacij spodaj. Primerno za otroke od...

  134,95 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  134,95 €
  Na zalogi
izdelkov na stran