Oddelki

Proizvajalci

 • Prisrčen leseni voziček, v katerega lahko pospraviš svoje najljubše igrače in se voziš skupaj z njimi. Poganjalček z motivom pikapolonice bo razveselil vsakega otročka.  Primerno za otroke od 1 leta naprej. Material: les. Dimenzije: 45.3 x 25.4 x 30.7 cm.

  59,99 €
  Mercator Šiška
  3
  Skladišče
  59,99 €
  Na zalogi
 • Prisrčen leseni poganjalček, modre barve, ki pomaga pri otrokovem razvoju ravnotežja, pridobivanja na moči, razvoju motorike in seveda zabave. Pomaga tudi pri učenju vožnje kolesa brez pomožnih koleščkov. Poganjalček ima napihljive gume in gumijaste ročke. Primeren za otroke od 2. leta naprej. Več info spodaj.

  89,99 €
  1
  Mercator Šiška
  1
  Skladišče
  89,99 €
  Na zalogi
 • Prisrčen leseni poganjalček, roza barve, ki pomaga pri otrokovem razvoju ravnotežja, pridobivanja na moči, razvoju motorike in seveda zabave. Pomaga tudi pri učenju vožnje kolesa brez pomožnih koleščkov. Poganjalček ima napihljive gume in gumijaste ročke. Primeren za otroke od 2. leta naprej. Več info spodaj.

  89,99 €
  Mercator Šiška
  2
  Skladišče
  89,99 €
  Na zalogi
 • Prisrčen leseni poganjalček, rdeče - beli , ki pomaga pri otrokovem razvoju ravnotežja, pridobivanja na moči, razvoju motorike in seveda zabave. Tiha gumijasta kolesa ne puščajo sledi po tleh. Sedež ima zaščito, za katero se lahko tudi primete, ko učite otroka, da se vozi. Ročke so ergonomske in gumijaste.  Primeren za otroke od 12 do 36 mesecev.

  76,99 €
  Mercator Šiška
  2
  Skladišče
  76,99 €
  Na zalogi
izdelkov na stran