Aktualno

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Kakadu je nastalo kot spletno podjetje v garaži leta 2011. Moj sin je bil majhen in v Sloveniji ni bilo 2 kolesnega poganjalčka za majhne 2 letnike. In pripeljali smo poganjalčke. Narejeni v Nemčiji, dobra kakovost, dobra prodaja, slab zaslužek. Vseeno dober začetek - glede na to da poganjalcev takrat v Sloveniji praktično ni bilo. Ja, moram priznat, da je bila sreča na naši strani. In trgovinica je zaživela... najprej smo dodajali poganjalčke.... Kokua, Wishbone, Earlyrider, Strider, Woom. Mirno lahko rečem, da imamo najboljše poganjalce na enem mestu. Spletna prodaja je prerasla našo garažo. Odprli smo trgovinico v Mercator Hipermarket in najeli skladišče. Poganjalcem smo dodali ergonomske nosilke in lesene didaktične igrače. Pa vrhunska lahka kolesa in skiroje. V zadnjih letih smo prodajo širili tudi na izdelke za dojenčke - kuhinja, kopalnica, otroška sobica. Letos smo pripeljali nočne lučke in opremo za dež. Dodajamo tudi zabavne izdelke za lažje branje, računanje, experimente in družabne igre za osnovnošolce. Vedno smo odrti za nove ideje. Veseli bomo, če nam jih posredujete. Trudimo se imeti izdelke, ki jih osebno stestiramo - ali pa jih stestirajo naši prijatelji. Za izdelki, ki jih prodajamo, stojimo. Za kritike in pohvale smo vam vedno na voljo na emailu kakadu.doo@gmail.com ali preko telefona 051346955.

 

Poganjalčki, otroška kolesa, tricikli:

 • Designerska kolesa in poganjalci nemškega podjetja Kokua (like a bike in like to bike) sodijo med najlažje in najboljše tovrstne izdelke po celem svetu in imajo nemški certifikat Dobra Igrača. Poganjalci so narejeni v Nemčiji, ročno, iz najboljšega ladijskega lesa. Njihov zadnji poganjalec Jumper (narejen na Taiwan-u) je edini poganjalec na svetu z vzmetjo (narejen iz aluminija in po vsej verjetnosti najboljši poganjalec v tem trenutku). Kokua Like to bike, 16 colsko kolo pa sodi med 5 najlažjih 16 colskih koles na svetu.
 • Ameriški poganjalci Strider so bolj prodajani poganjalci v ZDA. Imajo 2 leti garancije in so zelo lahki, ter primerni že od 85 cm dalje.
 • Nemški poganjalci Puky so narejeni v Nemčiji in so popularni poganjalci v nemških vrtcih. Imajo 5 let garancije. Nudimo tudi Puky tricikle (tiha gumirana kolesa) in skiroje Puky.
 • Early Rider je angleško podjetje, ki je v 2013 pripeljalo na tržišče najlažje 16 colsko kolo na svetu s 5,7 kg. Imajo tudi lesene poganjalce z usnjenimi sedeži in motorističnim videzom, primerne od 86 cm.
 • Naša zadnja pridobitev je Woom. Izjemno podjetje sodi v svetovni vrh glede poganjalcev in koles.

 
Otroški skiroji

 • Otroški skiroji Micro pobirajo nagrade po celem svetu. Nudimo Maxi Micro, skiroje Mini Micro in skiroje Mini Micro 3 v 1. Poleg skirojev Micro nudimo tudi skiroje Puky.

Igrače (didaktične igrače, lesene igrače, igrače za peskovnik, igrače za vodo...)

 • Prestižne belgijske igrače Lilliputiens dojenčkom in otrokom odkrivajo svet čudežev.
 • Lesene igrače kupujemo od nemških podjetij Legler, Goki, Bartl, od francoskega podjetja Boikido in od italijanskega podjetja Sevi, tajskega podjetja I'm Toy, francoskega Djeco in Janod.
 • Sezonske igrače za vodo, peskovnik, vrt in kampiranje kupujemo od nemškega podjetja Haba in ameriškega podjetja Melissa & Doug.

 
Otroške sobe

 • Otroške sobe nam opremlja nemška Haba; Geuther; Djeco. V okviru otroških sob vam nudimo stenske nalepke, otroške postelje, otroške mizice in stolčke, otroške preproge, otroške stenske lučke, igralni šotori itd.

Za mamice

 • Za mamice poskrbi slovenski proizvajalec Moja Moja.

Pripomočki za dojenčke

 • Francoska Beaba nas oskrbuje z elektronskimi varuškami, termometri, flaškami, izdelki za kopalnico, kuhalniki in grelniki mleka, dudkami, kompleti za prvo hranjenje itd...
 • Nudimo tudi drugačne slinčke Jujube in Skip Hop, ninice in igralne podloge Snooze Baby, žirafo Sophie, spalne vreče in krpe za povijanje Cloud B; drugačne brisače, zaščite za pečico, zaščite za vrata Cleva Mama; pralne pleničke in hlačke za odvajanje Close Parent; ovčke za uspavanje z zvokom bitja materinega srca Cloud B;

Otroške posteljice

 • So-posteljice Baby Bay so narejene v Nemčiji iz bukovega lesa. Njihovi proizvodni postopki so okolju prijazni. Ne uporabljajo materialov, ki bi vsebovali nevarne snovi. Inovativne posteljice so prejemnice mnogih mednarodnih nagrad.
 • Otroške postelje Kidkraft so drugačne, dražje in izvrstne kakovosti. Gre za otroške postelje v obliki ladje, avtomobila itd...


Plavanje, morje,

 • Swimfin pripomoček za plavanje je v 2 letih postal prodajni hit v 80 državah. V Slovenijo smo ga pripeljali avgusta, pa ga že uporabljajo pri učenju plavanje v plavalnih tečajih G-rega, Atlantis, Plavalnem Klubu Koper...
 • Odločili smo se ponuditi tudi vse za manjše otroke v poletnih mesecih. Tako smo začeli sodelovati s podjetjem Speedo (plavalna očala, kopalne kape, čeveljčki za vodo, kopalke, igrače, plavalni pripomočki...) in Tilda AB (uv zaščitna oblačila, čeveljčki za vodo, plavalna očala)

Vrtec / šola

 • Za vrtec smo se opremili z dežniki Haba, Lilliputiens in Melissa in Doug. Ponujamo tudi otroške nahrbtnike Lilliputiens, Skiphop in Haba. Bralna ravnila in pripomočki za pravilno držo svinčnikov Ave Vita so zakon.

Darila ob rojstvu otroka:Veleprodaja

 • Smo zastopniki za poganjalce in kolesa Woom, plavalna očala in čeveljčke Tilda AB; ninice Snooze Baby; pripomočke za plavanje Swimfin, otroške lake Snails

Kontaktni podatki:


Kakadu d.o.o.
Pilonova ulica 34
1000 Ljubljana

Tel: 040-792-979

Tel: 051-346-955

 

Srg 2010/30661; datum vpisa v sodni register 2.9.2010, matična številka: 3799344000, davčna številka SI77775287.

TRR: IBAN Delavska hranilnica; SI56 6100 0001 0553 753