Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

ČL Družabna igra Dobble slo/hr

Cena z DDV: 16,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 16,99 €

3
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Založnik: Asmodee
Število igralcev: 2-8
Starost: 4+
Čas igranja: 15 min
Zahtevnost: zelo lahka
Material: karton
Tip igre: kompetitivna

Več podatkov

Opis igre

Dobble je hitra in zabavna družinska družabna igra, v kateri morate hitro prepoznavati ujemajoče vzorce in podobe na karticah, ki se odkrivajo pred vami.

Za otroke

Igra je še posebej priljubljena med mlajšimi otroki ter najstniki. Zaradi priročne embalaže je zelo pripravna za potovanja. Ob igranju v senčki na morju ali kampiranju v naravu vam bo popoldne hitro minilo, saj je težko odigrati le eno partijo - vedno se najde dodatnih 15 minut za revanšo.

Pravila igre

V kompletu je vključenih 55 okroglih kartic, na katerih je po osem podob. Prirejene so tako, da se kateri koli dve kartici ujemata zgolj v eni podobi. Igra poteka tako, da morajo igralci kar se da hitro najti skupni vzorec na dveh odprtih karticah, ki ju vidijo vsi igralci. Tisti, ki do konca igre zbere največ parov, zmaga. Obstaja več možnih variacij, ena bolj nagajiva od druge.

EAN: 3558380053637

Ocene kupcev (2)

Irena H. ob 2020-12-28
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Zelo dobra druzabna igra. Odrasli in otroci se igramo z njo. Imajo jo tudi drugi moji vnuki. Zelo jo priporocam. V bodoce bom vsa darila narocala preko vaše spletne strani
Hvala
Tamara K. ob 2020-12-21
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super. Zadovoljni z izdelki. Igro ze poznamo. Bomo se narocili. Igro bi priporocili za vse starse saj je primerna za razlocno stare otroke. Lep pozdrav

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki