Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Djeco potapljanje ladjic

Djeco potapljanje ladjic

Redna cena z DDV: 22,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 3,45 €

Cena z DDV: 19,54 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 19,54 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Založnik: Djeco
Število igralcev: 2
Starost: 5+
Čas igranja: 10 min
Zahtevnost: zelo lahka
Material: karton, plastika
Tip igre: kompetitivna

Več podatkov

Opis igre

Vsak igralec postavi svoje ladje na svoji mreži, nato pa izmenično "straljata" na nasprotnikove ladje z ugibanjem koordinat. Branilec naznani samo "Zadetek" ali "Zgrešeno". Na podlagi zadetih in zgrešenih strelov poskušate ugotoviti, kje so nasprotnikove ladje in jih potopiti. Zmaga tisti, ki prvi potopi nasprotnikove ladje. Mere: 27x17x6 cm.  

Za otroke

Igra se ne razlikuje veliko od klasične igre potapljanja ladij. Zasnovana je tako, da bo za male junake bolj razumljiva in zanimiva, saj ima preprosto označevanje polj (npr. modro/kit namesto B3).

Pravila igre

Igralca namestita magnetno tablo in karto z ladjami, ki jih mora nasprotnik potopiti. Rdeči in modri žetoni ter ladje ostanejo v škatli. Najmlajši igralec začne. Ko je na vrsti, vsak igralec postavi vprašanje. Igralec A vpraša »modro/kit« igralca B, igralec B pogleda svojo tablo in odgovori: »voda«, če nima ladje ali njenega dela na tej poziciji.

  • Igralec A položi modri žeton na polje »modro/kit«.
  • Na vrsti je igralec B, da vpraša igralca A.

Če ima igralec A del ladje na omenjenem polju, odgovori »zadeta« in položi na polje rdeč žeton. Nato vpraša po naslednji kombinaciji. Če je na polju ladja ali del že prej zadete ladje, reče »potopljena«. V tem primeru igralec A položi ladjo na odgovarjajoče polje in postavi naslednje vprašanje igralcu B itn., dokler ni potopljenih vseh 5 nasprotnikovih ladij. Zmagovalec je tisti, ki prvi potopi nasprotnikove ladje.

Vsebina: dvoje lesenih stojal, magnetna plovila (5x2), 16 kartončkov z različnimi pozicijami plovil, dve magnetni tablici z oznakami za položaje ter 22 mali modrih in 18 rdečih magnetkov s katerimi označimo zadetke (rdeči) ali zgrešena polja (modri). 

Šifra: DJ05270
EAN: 3070900052703

Ocene kupcev (2)

Janja G. ob 2020-03-28
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super igra za popestriti popoldneve ali deževne dneve. Otrokom zelo zanimiva sploh magnetne ladjice za postavljanje na polje, ko ladjo potopiš. Z magnetnimi krogci pa na enostaven in zabaven nacin označijo katero polje je prazno oziroma kje se ladja nahaja.
Urška N. ob 2019-06-27
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Simpatična igra prilagojena za "male" igralce. Magnetna tabla, magnetne ladjice in žetoni so že sami po sebi zanimivi. Majhna in lična embalaža, ki jo lahko vzameš na plažo, v gostilno, da lažje počakaš na naročeno hrano, ali da mami in ati v miru spijeta pivo medtem pa otroci srkajo sok in potapljajo ladjice :)

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki