Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

ČL družabna igra Ticket to ride Evropa (slo/hr/srb)

Cena z DDV: 47,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 47,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Založnik: Days of Wonder
Število igralcev: 2-5
Starost: 8+
Čas igranja: 30-60 min
Zahtevnost: Lažja
Material: Karton, plastika
Tip igre: kompetitivna

Več podatkov

Opis igre

Od razgibanih pobočij Edinburga do s soncem obsijanega pristanišča v Carigradu, od zaprašenih ulic Pamplone do vetrovne postaje v Berlinu. Ticket to ride vas popelje na dogodivščino z vlaki, kjer boste spoznali najpomembnejša mesta Evrope ob prelomu stoletja. 

Za otroke in odrasle

Enostavnih pravil se bodo tako odrasli kot otroci naučili v nekaj minutah, sam način igranja pa omogoča enakovredno igro za vse starosti. Igra je kljub vsemu dovolj taktično razgibana, da bo obdržala pozornost tudi novih igralcev. Čar igre se skriva ravno v ohranjanju ravnotežja med pohlepom (nabrati v roke čim več kart) in strahom - da vam bo načrtovano pot pozidal nekdo drug izmed tekmovalcev.

Pravila igre

Igralci vlečejo karte z različnimi vrstami vagonov, s pomočjo katerih zasedejo proge, gradijo železniške postaje in speljejo svojo pot čez predore in na trajektih na morju. Ticket to ride Europe je ličbna in preprosta, naučiti se jo je mogoče  v 5 minutah, za igranje je privlačna tako družinam kot izkušenim igralcem.

Vsebina: 1 igralna plošča z železniško mrežo Evrope, 15 figuric železniških postaj, 240 figuric vagonov, 110 kart z vagoni, 46 vozovnic, 5 žetoov za označevanje točk in ena pravila igre.

Šifra: 824968230022

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki