Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-20%

Znižana cena! Rubie's kostum hudiček

Rubie's kostum hudiček / smrt / vampir

Redna cena z DDV: 19,99 €

Znižanje: -20%

Vaš prihranek: 4,00 €

Cena z DDV: 15,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 15,99 €

Trgovina Kakadu
2
Skladišče

Opis:

Postani hudiček za en dan. Rubie's ogrinjalo za hudička ima še kapuco z rogovi. Primerno za pustovanje, noč čarovnic ali igro vlog čez leto.

Na voljo v različnih velikostih, ustrezno izberite s pomočjo spustnega menija. 

Več info spodaj.

Več podatkov

Material: 100 % poliester.

VZDRŽEVANJE: Ročno pranje. Beljenje ni dovoljeno. Likanje ni dovoljeno, parjenje in obdelava s paro nista dovoljena. Kemično čiščenje ni dovoljeno. Sušenje s centrifugo ni dovoljeno.

OPOZORILO: Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, zaradi nevarnosti zadušitve z majhnimi deli.  Izdelek držite stran od ognja. Maska je pustni rekvizit in ne zagotavlja zaščite. Shranite te informacije za kasnejšo uporabo. Držati stran od ognja. Izdelek lahko nekoliko variira glede na sliko na embalaži. Temne barve lahko variirajo. Dodatki niso vključeni, razen če ni to posebej napisano. Preden izdelek izročite otroku odstranite embalažo. V izogib nevarnost zadušitve, držite vrečko stran od otrok in dojenčkov. Ne uporabljajte je v zibelkah, vozičkih ali igralih.

POREKLO: Kitajska.

Šifra: 881442

Ocene kupcev (1)

Sanja B. ob 2018-11-05
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Zadovoljna izgledom, jos uz malo sminke bilo je to pravo odijelo za Halloween. I jos jednom da pohvalim super brzu dostavu!! (odnosi se na Hrvatsku, nigdje ni kod nas se ne moze nesto kupiti preko neta i drugi dan dobiti proizvod!!)
Preporucam!!

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki