Oddelki

Proizvajalci

Poganjalec LIKE A BIKE Mountain

Cena z DDV: 179,00 €

Mercator Šiška
Skladišče

Opis:

Najbolj priljubljen lesen poganjalec med Likeabike -i. Poganjalci LIKEaBIKE sodijo med najlažje in najboljše tovrstne izdelke na svetovni ravni. 4 nastavitve sedeža in napihljive gume.

Več podatkov

Poganjalec Mountain izstopa s svojo neverjetno preprosto zasnovo. Poleg tega je vsestranski, primeren je tako za vožnjo po hiši kot tudi za vožnjo po mestu ali gozdnih poteh. Vsi deli okvirja tega poganjalca so izdelani iz čvrstega, laminiranega bukovega lesa. Višina sedeža je prilagodljiva od 32 do 42.cm. Možne so 4 nastavitve sedeža. Kolesa so obrobljena z jeklom. Serijsko vgrajen blatnik na zadnjem kolesu pa zadržuje umazanijo.

 

Tehnične karakteristike:

- Material: - Lakirana brezova vezana plošča, ki se uporablja na ladjah in je izjemno odporna.
- Izdelan v Nemčiji.

- Teža 3,7 kg

 - patentiran sistem za preprečevanje poškodb prstov (stiskanja) in preprečevanje nenadnih zasukov krmila
- Napihljive pnevmatike, ki ne puščajo sledi
 - Kolesa z ležaji - (brez vzdrževanja)
- Nemška nagrada za design
- sedež je nastavljiv v 4 položaje od 33 do 41cm
 - EN 71 in CE certifikati

Zakaj se boste pri izbiri prvega kolesa odločili za poganjalec Like a bike?

 

  • Gre za izjemno lahke poganjalce vrhunske kakovosti. Poznani so po celem svetu in sodijo med najboljše lesene poganjalce. Zaradi svoje lahkosti so tudi izjemno enostavna za prenašanje.

 

  • Pri oblikovanju poganjalcev so se še posebej osredotočili na varnost otroka. Poganjalec Like a bike zato nima ostrih robov, klobučevina na sprednjem kolesu preprečuje ostre ovinke, klobučevina med okvirjem in vilicami pa preprečuje, da bi se otrok uščipnil v prstke.

 

  • Gre za izjemno vzdržljivo kolo z napihljivimi gumami, ki omogoča, da je kolo primerno za več otrok. Vsa kolesa brez pedal razen modela Jumper so narejena v Nemčiji; Proizvajalec vam nudi 2 leti garancije.

 

  • Poganjalec Like a bike boste zaradi ugleda blagovne znamke Kokua zlahka prodali za polovično ceno, ko ga vaši otroci ne bodo več uporabljali. Za ostale poganjalce boste težko iztržili več kot 20 EUR.

 

Še nekaj povezav:

http://theshoppingmama.com/2010/07/likeabike-balance-bike-review-giveaway/

Otroško kolo

Poganjalci

Poganjalci - prodajni hit

Ocene kupcev


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki

Naloži