Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Boba WRAP elastičen trak Black

Cena z DDV: 49,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 49,99 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Mehek, udoben in raztegljiv trak, ki zaradi kvalitetnega materiala ohrani svojo obliko tudi pri  nošenju skozi čas. Wrap je primeren za nošenje novorojenčkov, prav tako pa je primeren za nošenje nedonošenčkov. Teža otroka se odlično razporedi čez obe rami in hrbet, zaradi raztegljivosti pa lahko uravnavamo tudi čvrstost "objema".

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Elastični trak omogoča, da otroka nosimo visoko, blizu našega težišča, kar predstavlja udobno nošenje in proste roke.

Raztegljivi ovoji Wrap-a posnemajo okolje maternice, z ritmičnim poskakovanjem pa poskrbijo za mir in prijetno, toplo okolje. Z nošenjem lahko izboljšate otrokov spanec, pomagate pri uravnavanju njegovega srčnega utripa in telesne temperature, povečate možnost pridobivanja telesne teže in pomirite njegov jok. Pokončen položaj bo prav tako pomagal umiriti kolike ter zmanjšati pline in refluks. Nosilka je popolna tudi za dojenje in stik koža-na-kožo, kar spodbujaja povezovanje otroka in starša.

Boba Wrap omogoča optimalno podporo v naravnem ergonomskem položaju vašega malčka v vseh fazah. Vsi izdelki Boba so prejeli certifikat "Hip Healthy" s strani Mednarodnega inštituta za displazijo kolkov.

Specifikacije

Barva:
Črna

Primerna starost otroka: od rojstva do 18 mesecev

Primerna teža otroka: od 3,2 kg do 16 kg; najbolj optimalno od 3,2 kg do 9 kg

Možni položaji: otroka nosite izključno v pokončnem položaju, obrnjenega proti tistemu, ki ga nosi.

Material: 95% bombaž, 5% spandex

Dimenzije: cca. 5 m

Univerzalna velikost: trak je primeren za starše vseh velikosti-inteligentna tkanina, ki s štirismerno raztegljivostjo omogoča prileganje po meri, se bo prilagodila vam in vašemu otroku.

Nega: lokalno čistite z milom in vodo, v stroju perite le, ko je nujno potrebno, in sicer z blagim detergentom na programu za občutljivo perilo; sušite na zraku. 

Poreklo: zasnovano v ZDA, narejeno na Kitajskem

Kako zavezati trak:






EAN: 896921002588

Naloži

Boba wrap navodila

Boba wrap navodila in opozorila

Naloži (122.66k)

Ocene kupcev (5)

Urška P. ob 2019-10-13
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Zelo hitra dostava. Nestrpno smo čakali nanjo saj smo slišali same pohvale. tudi sami je ne moremo prehvaliti kako zelo udobna, zračna in uporabna je od novorojenčka naprej.
Jasmina K. ob 2018-05-16
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Naročeno sem dobila že naslednji dan,kar je super pohvalno.Z nosilko sem zadovoljna,saj imam proste roke,kar je tudi namen.Zavezovanja sem se navadila že takoj in tudi malčica je zaenkrat zadovoljna.
Nataša P. ob 2016-07-30
4
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Zaenkrat se šele navajam pravilne namestitve izdelka na telo, imam dvojčka zato sem se odločila za nakup tega izdelka, ki ga priporočajo mnogi uporabniki. Upam, da se bosta dvojčka rada nosila v nosilki.
Nataša �. ob 2015-08-06
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super zadovoljna z izdelkom. Z njim lahko gremo vsepovsod, prirocen, mehek, prilagodljiv in varen. Poslali so ga v enem dnevu.. V glavnem super zadeva
verena S. ob 2014-09-25
4
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Doma imamo 2,5letnico in skoraj 2mesečno dojenčico in zato sem se odločila za nakup Boba wrap nosilke. Prvi dan sem se predvsem učila pravilne uporabe nosilke,tako da upam,da bomo kmalu obvladali in da se bo moja punčica rada nosila notri :)

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki