Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

LR Otroška pinceta Kroko

Cena z DDV: 2,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,54 €

5
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Otrokova prva pinceta, s katero bo razvijal fino motoriko in se hkrati tudi zabaval.

Izbirate lahko med šestimi različnimi barvami.

Cena za 1 otroško pinceto Kroko.

Dolžina: 10 cm.

Primerno od 3 let dalje.

Material: plastika.

Ocene kupcev (5)

Laura K. ob 2022-02-23
4
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Pinceta je dober in uporaben pripomoček za razvrščanje, prijemanje, prenašanje...
Otrok z njim usvaja pravilno držo za kasnejše pisanje.
Narejena iz trdne plastike.
Mateja J. ob 2020-11-25
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Pinceta je res uporaben pripomoček za usvojitev pravilne drže pisala. Prelaganje različnih drobnih predmetov iz enega lončka v drugega zelo zaposli otroke.
Vojka H. ob 2020-02-23
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Pinceta je izdelana iz močne plastike, zaradi česar je bolj trpežna. Široka konica je primerna za začetno urjenje pincetnega prijema od dveh let naprej.
Jasmina R. ob 2019-11-28
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super izdelek! Hči, ki je stara 2 leti in pol z njimi prijema različne predmete in jih razvršča. Super za razvoj fine motorike. Smo jih naročili pa za vsakega v družini in se tako skupaj igramo, tako, da tekmujemo, kdo bo v posodico spravil več predmetov.
LIDIJA H. ob 2016-05-26
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Idealen za razvijanje fine motorike otroka. Mi pincete uporabljamo v kombinaciji z lesenimi koraldmi, ki jih otrok sortira v lončke. Idealno tudi za sortiranje testenin in kasneje nizanje teh na vrvico.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki