Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

LR set za razvrščanje zelenjavni vrt

Cena z DDV: 36,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 31,44 €

1
Trgovina Kakadu
5
Skladišče

Opis:

Kaj raste na našem vrtu? Zanimiv set razvrščanja spodbuja razvoj prepoznavanja barv, ujemanja, števil in zgodnjega štetja na podlagi zelenjavnega vrta. Realistične plastične figurice zelenjave so v petih živih barvah in predstavljajo priljubljeno zelenjavo, vključno z brokolijem, koruzo, čebulo, bučami in drugimi.

Set vsebuje 46 figuric.

Primerna starost: 3+

Več podatkov

Vrtnine razvrstite po barvi, preštejte vsako vrsto zelenjave ali barvo in obliko, ki se mora ujemati s tisto, ki je prikazana na igralni podlagi. Set za sortiranje zelenjavni vrt je preprost za čiščenje, po uporabi pa ga lahko pospravite v priročno škatlico.

Šifra: LER5553
EAN: 765023055535

Ocene kupcev (4)

Tadeja K. ob 2021-06-16
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izredno kakovostno, domiselno izdelan produkt. Zelenjava je jasno razvidna kaj predstavlja, kartice so izredno lepe in iz debelejsega kartona da se ne unicijo hitro. Odlicno za ucenje razlicnih oblik, barv in stetja.
Nina R. ob 2021-04-26
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Triletnik se z njim igra vsak dan in je res naudušen! Sam šteje in razvršča figurice in se dolgo časa zamoti! Materiali so zares kvalitetni in trajni. Priporočamo vsem!
Katja K. ob 2021-03-24
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelek je narejen iz kvalitetnih materialov in je zelo dovrsen. Nudi razlicne moznosti uporabe/igre. Otrok tako spoznava stevila, barve, uri spomin, finomotoriko...
Sin je nad igro navdusen.
Ana . S ob 2020-04-14
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Otrok spoznava in razvršča po barvah, oblikah, po številih. Spoznavajo raznolikost zelenjave. Set za sortiranje zelenjave, je zelo poučna igra. Priporočam vsem staršem in otrokom.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki