Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Igrače !

Skrbno izbrane kvalitetne igrače za otroke od rojstva dalje. Zavedamo se, da ima izbor dobre igrače velik pomen za otroka, saj pri njem spodbuja razvijanje različnih sposobnosti, hkrati pa se ob njeni rabi otrok razvija kot posameznik.

V ponudbi imamo vrhunske igrače priznanih blagovnih znamk: Bart, Djeco, Goki, Haba, Janod, Miniland, Hape, Learning resources, Melissa & Doug ... 

Vabimo vas, da pregledate našo ponudbo in izberete igračo za čudovito darilo ob rojstvu, darilo za otrokov rojstni dan, darilo za praznike in vse druge posebne dogodke.

Proizvajalec

Starost

Velikost kostuma

  • Naj tvoj obraz postane platno prave slikarske mojstrovine. Pretentaj svoje prijatelje in se preobrazi v čudovito bitje ali pa postani živi kip - ti uspe obmirovati kot pravi kip? Z barvami za obraz s kovinskim leskom lahko poskrbiš, da bodo igre vlog še boljše! Priporočeno za otroke od 3. leta dalje. Več informacij spodaj.

    6,79 € 7,99 € -15%
    Trgovina Kakadu
    Skladišče
    Redna cena: 7,99 € Prihranek: 1,20 €
    * Najnižja cena zadnjih 30 dni: 6,79 €
    -15%
    Spletna cena
    6,79 €
    Ni na zalogi
  • Da ne boste porabili preveč časa za iskanje pobeglih žogic, imamo za vas paket nadomestnih kroglic Rainbow, ki vsebuje 12 lesenih kroglic - kot nalašč za dopolnitev ali razširitev zabave na teku z mavričnimi kroglicami! Priporočeno za otroke od 3. leta dalje. Več informacij spodaj.

    13,99 €
    Trgovina Kakadu
    Skladišče
    13,99 €
    Ni na zalogi
  • Raziščite svojo domišljijo in se potopite v učenje STEAM sposobnosti z začetnim pastelnim paketom s 64 kosi. Ta paket ima ravno prav raznovrstnih kosov, da predstavlja popoln uvod v Connetix igro. Dobro pa lahko služil tudi kot dopolnitev že obstoječi zbirki.  Priporočeno za otroke od 3. leta dalje. Več informacij spodaj.

    99,99 €
    Trgovina Kakadu
    Skladišče
    99,99 €
    Ni na zalogi
  • Usedi se za volan, prestavi v prvo, stopi na plin in se bori za prvo mesto! A pazi, da ne pregoriš. Nadgradi svoj avto, da bo kos različnim razmeram, ki popestrijo vsako igro. Igraj solo z modulom Legends ali dodajo avtomatizirane gonilnike kot dodatne nasprotnike v igri za več igralcev. Število igralcev: 1-6Čas igranja: 30-60 min...

    64,99 €
    Trgovina Kakadu
    Skladišče
    64,99 €
    Ni na zalogi
  • Umaži svoje prstke s super plastelinom, ki se med uporabo ne izsuši. Je izjemno mehak, štiri različne čudovite svetle barve pa spodbujajo otrokovo ustvarjalnost in domišljijo, ko med igro razvija motorične spretnosti. Po uporabi ga shranite v zaprti posodi. Ker je zelo slan, ga otroci ne jedo. Ne vsebuje glutena. Priporočeno za otroke od 12. meseca dalje.

    11,99 €
    Trgovina Kakadu
    Skladišče
    11,99 €
    Ni na zalogi
  • Ustvari motiv iz svoje domišljije z raznobarvnimi žebljički velikosti 10 mm. Set vsebuje 300 barvnih žebljičkov v petih barvah. Priložen je priročen kovček (dimenzij 28 × 20 cm) s podlogo za izdelovanje ter za shranjevanje žebljičkov. Dimenzije pakiranja: 36 × 6 × 28 cm Priporočeno za otroke od 3. leta dalje.

    23,99 €
    Trgovina Kakadu
    Skladišče
    23,99 €
    Ni na zalogi
  • Preizkusi se v sprejemanju strateških odločitev s Quarto Mini. S soigralcem imata na voljo 16 figur s štirimi različnimi lastnostmi. Cilj igre je sestaviti v vrsto štiri figure, ki imajo eno skupno lastnost. Sliši se preprosto, ampak pozor! Figur si ne izbiraš sam, ampak ti jih izbere nasprotnik. Priporočeno za...

    18,99 €
    Trgovina Kakadu
    Skladišče
    18,99 €
    Ni na zalogi
  • Odličen pripomoček za učenje gledanja na uro in dojemanje časa. Analogna ura s premikajočima se kazalcema bo otroke z lahkoto naučila branja analogne ure. Primeren je za prepoznavanje kazalcev za ure in minute.  Priporočeno za otroke od 5. leta starosti dalje.  Dimenzije: premer 10 cm.  Material: les. 

    26,98 €
    Trgovina Kakadu
    Skladišče
    26,98 €
    Ni na zalogi
  • Ustvarjalni set s katerim bodo otroci s pomočjo traku, barve in gobice ustvarili čudovite vzorce, ki bodo krasili 4 različne živali. Set spodbuja razvoj finih motoričnih sposobnosti, ustvarjalnosti, domišljije, oblikovanja.  Priporočeno za otroke od 3. leta dalje. Dimenzije embalaže: 40,6 × 27,9 × 5,1 cm

    13,59 € 15,99 € -15%
    Trgovina Kakadu
    Skladišče
    Redna cena: 15,99 € Prihranek: 2,40 €
    * Najnižja cena zadnjih 30 dni: 13,59 €
    -15%
    Spletna cena
    13,59 €
    Ni na zalogi
izdelkov na stran