Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Igrače !

Skrbno izbrane kvalitetne igrače za otroke od rojstva dalje. Zavedamo se, da ima izbor dobre igrače velik pomen za otroka, saj pri njem spodbuja razvijanje različnih sposobnosti, hkrati pa se ob njeni rabi otrok razvija kot posameznik.

V ponudbi imamo vrhunske igrače priznanih blagovnih znamk: Bart, Djeco, Goki, Haba, Janod, Miniland, Hape, Learning resources, Melissa & Doug ... 

Vabimo vas, da pregledate našo ponudbo in izberete igračo za čudovito darilo ob rojstvu, darilo za otrokov rojstni dan, darilo za praznike in vse druge posebne dogodke.

Proizvajalec

Starost

Velikost kostuma

  • Spoznajte Numberblocks, zvezde nagrajene serije CBeebies (BBC)! S pomočjo MathLink kock lahko otroci sestavijo like Numberblocks, sledijo priloženim matematičnim aktivnostim ali pa se igrajo in učijo med gledanjem epizode. Priporočeno za otroke od tretjega leta dalje.  Material: umetna masa, karton Dimenzije (embalaže): 30,5 × 23 × 4 cm Več info spodaj. 

    34,99 €
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    34,99 €
    Na zalogi
  • Pincetna zajemalka pomaga pri razvoju fino-motoričnih sposobnosti, razvoju koordinacije oko-roka. Uporaba pincete krepi mišice rok. Uporabljate jo lahko za pobiranje, prenašanje in razvrščanje gumbov, kroglic in podobnih predmetov. Material: umetna masa Dolžina: 12 cm Cena velja za 1 kos.

    2,99 €
    2
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    2,99 €
    Na zalogi
  • Čudovit ustvarjalni komplet s pomočjo katerega bo vaš malček raziskoval nebo. Priloženo pisalo napolnite z vodo in otrok lahko začne z risanjem in odkrivanjem presenečenj, ki se skrivajo na papirju. Izdelek ponuja učenje barvanja brez nereda in umazanije, zaradi česar je še posebej odličen za potovanja. Primerno za otroke starejše od...

    10,19 € 11,99 € -15%
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    Redna cena: 11,99 € Prihranek: 1,80 €
    * Najnižja cena zadnjih 30 dni: 10,19 €
    -15%
    Spletna cena
    10,19 €
    Na zalogi
  • Kompletek z osmimi barvicami za najmlajše. Barvice so trikotne oblike, zato da jih otroci lažje držijo. Barvice so pralne. Primerno za otroke od 18. meseca starosti dalje. Dimenzije embalaže: 12 x 12 x 1 cm.

    6,79 € 7,99 € -15%
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    Redna cena: 7,99 € Prihranek: 1,20 €
    * Najnižja cena zadnjih 30 dni: 6,79 €
    -15%
    Spletna cena
    6,79 €
    Na zalogi
  • Blok z 165 nalepkami in 5 različnimi scenami - oder, poroka, gledališče, otroška soba in rojstni dan. Različna oblačila so primerna za različne priložnosti. Igrača razvija fino motoriko in ustvarjalno igro. Nalepke se lahko prilepi in odlepi - večkratna uporaba. Možnost lepljenja na steklo. Primerno za otroke od 3. leta naprej. Mere: 35,5cm x 28cm x 1cm.

    9,99 €
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    9,99 €
    Na zalogi
  • Barvne folije za branje so namenjene bralcem, ki lahko berejo več besedila naenkrat. Namenjene prekrivanju besedil, podlage za lažje branje. Z njimi zmanjšamo bleščavost podlage, izboljšamo sposobnost sledenja oči, usmerjenost pozornosti na besedo ali besedilo je učinkovitejša. Cena velja za eno roza bralno folijo. Več informacij spodaj. 

    7,12 €
    4
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    7,12 €
    Na zalogi
  • Odličen pripomoček za učenje gledanja na uro in dojemanje časa. Analogna ura s premikajočima se kazalcema bo otroke z lahkoto naučila branja analogne ure. Primeren je za prepoznavanje kazalcev za ure in minute.  Primerno za otroke od 5. leta naprej. Dimenzije: premer 10 cm.  Material: les. 

    4,99 €
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    4,99 €
    Na zalogi
  • Ustvarjanje z dobrimi flumastri je lažje in bolj zabavno! 8 pralnih flomastrov je zasnovano tako, da se lepo prilegajo v otrokovo rokico in so enostavni za držanje. Barva se zlahka spere. Flumastri so primerni za otroke od 3. leta dalje. Komplet vsebuje 8 flumastrov v rumeni, roza, rdeči, vijola, zeleni črni in rjavi barvi. Velikost škatle: 11,5...

    7,64 € 8,99 € -15%
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    Redna cena: 8,99 € Prihranek: 1,35 €
    * Najnižja cena zadnjih 30 dni: 7,64 €
    -15%
    Spletna cena
    7,64 €
    Na zalogi
  • Simpatične nalepke za nohte z motivi princesk.  Nalepke so tako kot Snails laki varne in otrokom prijazne.  Navodila za namestitev: 1. Izberite motiv in ga odlepite s pomočjo nohta (ne dotikajte se lepila). Namestite motiv na noht ali konico in nekajkrat nežno podrgnite. 3. Za daljšo obstojnost nanesite nadlak. Priporočeo za otroke od 3. leta naprej.

    1,79 € 2,99 € -40%
    5+
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    Redna cena: 2,99 € Prihranek: 1,20 €
    * Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,79 €
    -40%
    Spletna cena
    1,79 €
    Na zalogi
  • Kompaktna nihajna tehtnica, ki spodbuja otroke k raziskovanju meritev in mase materialov ter spoznavanje simbolov > manj kot, < večje ali = enako skozi igro.Priporočeno za otroke od 3. leta dalje.Več info spodaj.

    29,99 €
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    29,99 €
    Na zalogi
  • Kostum gasilec znamke Melissa&Doug je odlična obleka za otroke, primerna za pustno rajanje ali igro vlog čez celo leto. Komplet vsebuje vse, kar otrok potrebuje, da z razburljivimi dodatki izgleda kot pravi gasilec ter z igranjem razvija svojo domišljijo. Komplet vsebuje zgornji del in dodatke.  Primerno za otroke...

    37,59 € 46,99 € -20%
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    Redna cena: 46,99 € Prihranek: 9,40 €
    * Najnižja cena zadnjih 30 dni: 37,59 €
    -20%
    Spletna cena
    37,59 €
    Na zalogi
  • Nastavki Triangle Grips so del klasične zbirke nastavkov. Imajo tristrano zasnovo, ki omogoča pravilen oprijem pisala. V kompletu so trije (3) nastavki Triangle Grip. Lastnosti: - primerni za debelejša pisala; - spodbujajo pravilno držo pisala; - so v pomoč pri zmanjševanju pritiska na podlago med pisanjem; - uporaba nastavkov je enostavna.

    4,49 € 7,49 € -40%
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    Redna cena: 7,49 € Prihranek: 3,00 €
    * Najnižja cena zadnjih 30 dni: 4,49 €
    -40%
    Spletna cena
    4,49 €
    Na zalogi
  • Simpatične nalepke za nohte z motivi sladkarij. Nalepke so tako kot Snails laki varne in otrokom prijazne. Navodila za namestitev: 1. Izberite motiv in ga odlepite s pomočjo nohta (ne dotikajte se lepila). Namestite motiv na noht ali konico in nekajkrat nežno podrgnite. 3. Za daljšo obstojnost nanesite nadlak. Priporočeno za otroke od 3. leta dalje.

    2,09 € 2,99 € -30%
    2
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    Redna cena: 2,99 € Prihranek: 0,90 €
    * Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,09 €
    -30%
    Spletna cena
    2,09 €
    Na zalogi
  • Ropotulja osliček je iz baby linije, ki je izdelana s posebnim poudarkom na zabavi, igranju, raziskovanju in odkrivanju. Vsaka igrača ima več funkcij in veliko možnosti za igro, predvsem pa so didaktične. Ropotulja se ob premikanju aktivira, ob dotikanju slišimo šumeč zvok. Će vklopimo baterije se aktivira tudi zvok (topot kopit). ...

    5,00 € 9,99 € -50%
    2
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    Redna cena: 9,99 € Prihranek: 4,99 €
    * Najnižja cena zadnjih 30 dni: 5,00 €
    -50%
    Spletna cena
    5,00 €
    Na zalogi
  • Za majhne in velike ljubitelje dinozavrov. Izdelajte si svoje leseno okostje dinozavra - kakovostna in dekorativna lesena sestavljanka. Mere cca.: 23 x 18,5 x 6 cm. Primerno za otroke od 6. leta naprej. Material: les Na voljo različni dinozavri.

    3,99 €
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    3,99 €
    Na zalogi
  • Igra Goki tkanje vzorcev omogoča kreativno učenje natančnosti. Z motivi prikupnih živali bo to še bolj zabavno. Nit po svoji izbiri napeljete skozi šivankino uho in jo pritrdite preprosto z vozlom. Nato s ponavljajočimi gibi (čez, pod) ustvarite zanimive vzorce, ki bodo na živalski predlogi izgledali kot oblačilo. Priporočeno za otroke od...

    11,99 €
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    11,99 €
    Na zalogi
  • Komplet vsebuje pet velikih barvitih ozadij (princesina soba, plesna soba, prestol, princesin vrt in princesin most), 200 nalepk, ki se z lahkoto odstranijo iz podlage in ponovno prilepijo, tako, da lahko ustvarjamo vedno nove zgodbe. Odlična igrača za razvoj kreativne igre in motoričnih sposobnosti. Primerno za otroke starejše od 3 let....

    8,99 €
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    8,99 €
    Na zalogi
  • Osemnajsta zgodba iz zbirke Drobižki govori o medsebojnih odnosih med malimi prebivalci v pravljičnem svetu, ki je v mnogih potezah zelo podobno človeškemu. Matej ni samo skarabej, ampak tudi velik umetnik. V vrtu namreč zelo rad riše cvetlice. Nad njegovimi slikami pa so vsi navdušeni.

    9,99 €
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    9,99 €
    Na zalogi
  • Blok z več kot 175 nalepkami ter 5 scenami - v sobi, v dnevni sobi, v kuhinji, v kopalnici ter na dvorišču. Otrok lahko ustvari sobo po lastni domišljiji ter se zraven še imenitno zabava. Nalepke lahko uporabi tudi na steklu. Nalepke so namenjene večkratni uporabi. Dimenzije: 35,5cm x 28cm x 1cm. 

    8,99 €
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    8,99 €
    Na zalogi
  • Blok s pobarvankami roza je set 50ih velikih risalnih listov s pobarvankami. Papir je izjemno kvaliteten in je primeren za barvanje z navadnimi barvicami, voščenkami, vodenkami, tempera barvicami...Tematsko se blok nanaša na vse, kar obožujejo čisto ta prave deklice:princeske, konje, samoroge. Dimenzije: 27,9 cm x 35,5 cm x 0,5cm. Primerno: 3+ 

    7,99 €
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    7,99 €
    Na zalogi
  • Yookidoo ropotulja - kuža je iz baby linije, ki je izdelana s posebnim poudarkom na zabavi, igranju, raziskovanju in odkrivanju. Vsaka igrača ima več funkcij in veliko možnosti za igro, predvsem pa so didaktične. Ropotulja se ob premikanju aktivira, ob dotikanju ušesk slišimo šumeč zvok. Će vklopimo baterije se aktivira tudi...

    5,99 € 9,99 € -40%
    2
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    Redna cena: 9,99 € Prihranek: 4,00 €
    * Najnižja cena zadnjih 30 dni: 5,99 €
    -40%
    Spletna cena
    5,99 €
    Na zalogi
  • Igra omogoča, da se otrok preko zabave  uči osnovnih matematičnih veščin in znanj, kot so vzorčenja in zaporedja, sortiranja in grupiranja, zgodnje aritmetike: seštevanje, odštevanje in množenje, prepoznavanje velikosti, prepoznavanje barv, reda, merjenja. Primerno za otroke od 3. do 6. leta starosti. Več info spodaj.

    24,99 €
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    24,99 €
    Na zalogi
  • Iščete načine, kako zaposliti živahne prstke? Set origamijev je odlična igra, pri kateri otroci prepogibajo priložene liste in ustvarjajo smešne oblike. Ob ustvarjanju te japonske umetnosti bodo otroci urili ročne spretnosti in krepili koncentracijo. Vsebina: 24 listov z obrazi (20×20 cm), 3 listi z nalepkami in knjižica z navodili po...

    6,79 € 7,99 € -15%
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    Redna cena: 7,99 € Prihranek: 1,20 €
    * Najnižja cena zadnjih 30 dni: 6,79 €
    -15%
    Spletna cena
    6,79 €
    Na zalogi
  • Pobarvaj pobarvanke s čarobnim pisalom in odkrij skrite motive! Naloge v knjižici rešuješ s pomočjo pisala, v katerega natočiš vodo. Pobarvanka je za večkratno uporabo, saj vse pobarvano zbledi, ko se strani v knjižici posušijo. Odlična ideja za krajšanje časa na poti. Priporočeno za otroke do 3. leta dalje. Dimenzije: 18,6 x 28 × 3,3 cm

    9,99 €
    1
    Trgovina Kakadu
    5+
    Skladišče
    9,99 €
    Na zalogi
izdelkov na stran