Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Janod kovček za zdravnika

Cena z DDV: 29,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 29,99 €

1
Trgovina Kakadu
4
Skladišče

Opis:

V kovčku dobite 10 dodatkov, kot so: brizgalka, refleksno kladivo, steklenička za razkužilo, stetoskop, termometer, povoj, blokec za izdajo receptov ...

Material: dodatki iz lesa, kovček iz PVC

Mere kovčka: 17 x 23 x 8 cm

Primerno za otroke od 3. do 8. leta starosti.

Ocene kupcev (5)

Bojana C. ob 2023-10-12
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Lesene igrače so vedno super. Kvaliteten izdelek in večno zanimiva tema za igro
Ana K. ob 2021-10-31
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelek je zelo kvaliteten in v živo je še lepši. Zelo lep lesen komplet, vsi doma so bili navdušeni nad njim, veliki in mali otroci. Res priporočam nakup. Odlično darilo za tretji rojstni dan!
ALENKA F. ob 2020-11-12
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Simpatičen ter vzdržljiv komplet za bodočega zdravnika. Igla ima v notranjosti vzmet, stetoskop pa ima medsebojne dele povezane z vrvjo, tako da vsi pripomočki niso samo statični kosi. Torba je trpežna in ima dovolj prostora, če želite dodati še kakšen povoj, obliže ter žlico za zdravilo :)
Urška N. ob 2018-08-20
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super simpatičen leseni komplet za zdravnike. Priročen in uporaben je tudi kovček, ki ni kot ostali (ni plastičen) in je super za prenašati naokoli. Priporočam.
Jasmina R. P ob 2017-09-23
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odličen kompletek! Všeč mi je, ker je lesen. Že dolgo sem iskala kaj takega. Zdaj se igramo samo še zdravnike. Otroka sta navdušena. Priporočam vsem, ki imajo otroke v obdobju, ko jih zanima igra vlog.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki