Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Proizvajalec

Starost

 • Primeren od 5. leta starosti otroka oz. od višine 110 cm. Izjemno lahek in hkrati kompkakten gokart je narejen v Nemčiji in ima nizko sedišče zaradi boljšega ravnotežja in ogrodje, ki omogoča enostavno manevriranje vozila. Omogočeno poganjanje naprej in nazaj. Za mnogo let zabave :).

  279,90 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  279,90 €
  Na zalogi
 • Najboljši Pukijev model gokarta. Primeren od 6. leta starosti otroka oz. od višine 115 cm. Izjemno lahek in hkrati kompkakten gokart je narejen v Nemčiji in ima nizko sedišče zaradi boljšega ravnotežja in ogrodje, ki omogoča enostavno manevriranje vozila. Omogočeno poganjanje naprej in nazaj. Širše gume od ostalih modelova za lažje prilagajanje cestišču.

  379,90 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  379,90 €
  Na zalogi
 • Avto s pedali, za izdelavo katerega so navdih je starodavni dirkalni avtomobil iz dirk v Monte Carlu. Gre za robustno in izjemno kvalitetno izdelavo otroškega vozila. Pedala so nastavljiva v treh različnih položajih.  Primerno za otroke od tretjega leta dalje.  Max obremenitev: 25 kg Material: kovina, plastika in gumirana kolesa...

  179,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  179,99 €
  Na zalogi
 • Gokard Puky F 550 združuje športen videz ter kakovost nemškega proizvajalca Puky. Naredite progo, sodelujte, tekmujte in se zabavajte! Primerno za otroke od četrtega leta dalje oziroma za otroke od višine 105 cm dalje.  Max obremenitev: 50 kg Material: jeklo Dimenzije: dolžina: 111 cm; širina: 62 cm Več informacij spodaj. 

  255,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  255,99 €
  Na zalogi
 • Primeren od 3. leta starosti otroka oz. od višine 95 cm. Izjemno lahek in hkrati kompkakten gokart je narejen v Nemčiji in ima nizko sedišče zaradi boljšega ravnotežja in ogrodje, ki omogoča enostavno manevriranje vozila. Omogočeno poganjanje naprej in nazaj. Narejen za več generacij. Material: jeklo Več info spodaj.

  199,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  199,99 €
  Na zalogi
izdelkov na stran