Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Proizvajalec

Starost

 • Priročen kompas s katerim boste z lahkoto določili sever. Kompas ima plastično ohišje in je nameščen na gumiranem zapestnem traku s kovinsko zaponko. Mere ohišja: 40 x 34 x 11 mm. Dolžina zapestnega traku: 25,5 cm. Več info spodaj.

  10,99 €
  Mercator Šiška
  1
  Skladišče
  10,99 €
  Na zalogi
 • Lonček za opazovanje pajkov, hroškov, kobilic in drugih insektov bo razveselil mlade raziskovalce. Namesto pokrova ima krila pikapolonice, ki jih razprete ter že imate pred sabo kar 35× povečavo. Lončki so na voljo v naslednjih barvah: modri, oranžni, rdeči, rumeni, vijola in zeleni. Primerno za otroke od 3. leta starosti. Mere: 36.3 x...

  1
  Mercator Šiška
  7
  Skladišče
  7,99 €
  Na zalogi
 • Veliko povečevalno steklo z vgrajenim držalom imate na voljo v 6 barvah - modri, rdeči, zeleni, vijola, rumeni in oranžni. Odlično darilo za male raziskovalce. Primerno za otroke od 3. leta starosti. Material: les, plastične leče (zaradi večje varnosti otrok) Mere: 12,3 × 15,2 × 16 cm.

  Mercator Šiška
  Skladišče
  4,99 €
  Na zalogi
 • Geosafari daljnogled je edini daljnogled izdelan posebej za otroke. Leča sliko poveča za kar 3-krat. Daljnogled se popolnoma prilega otroškemu obrazu. Ima tudi vrvico, da si ga lahko obesi okoli vratu ali čez ramo. Primerno za 3+. Dimenzije: 7 x 14 x 18 cm.

  15,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  15,99 €
  Na zalogi
 • Čudovit dvojni ležalnik za otroke, da bodo lahko tudi oni v stilu uživali vroče poletne dni. Nadstrešek je iz trpežnega platna in bo ščitil pred soncem. Na sredini ležalnika je tudi prostor namenjen odlaganju krožnikov in kozarcev. Blazini sta iz 100% bombaža in sta vključeni v komplet. Material: sanmu japonski les Dimenzije: 86...

  152,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  152,99 €
  Na zalogi
 • Otroška naglavna svetilka bo otroku omogočila raziskovanje, igranje ter nove avanture tudi zvečer in v temi. Naglavna svetilka ima dva načina delovanja: enakomerno svetenje in utripanje. Svetilka je z nastavljivimi elestičnimi paščki enostavna za namestitev. Primerno za otroke od 3. leta naprej. Več info spodaj.

  9,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  9,99 €
  Na zalogi
 • Postani glavni mojster v soseščini! Žepni nož, ki ga lahko pospraviš v prisrčno torbico. Torbica se lahko obesi tudi na pas. Odlično za kampiranja in raziskovanja po gozdu.  Primerno za otroke od 6. leta naprej. Material: kovina, umetna masa Dimenzije: 8,5 cm.

  12,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  12,99 €
  Na zalogi
 • Projektor, s pomočjo katerega lahko na stropu ali steni projecirate 24 različnih morskih živali. Vsebuje 3 diske, na katerih je prikazanih 8 različnih živali. Če diska ne vstavite lahko projektor uporabljate kot navadno svetilko. Baterije 3AG13 so vključene.  Primerno za otroke od 5. leta naprej. Material: umetna masa Velikost projektorja: 3x12 cm.

  9,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  9,99 €
  Na zalogi
izdelkov na stran