Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Be Lenka gležnarji Panda 2.0 blue & white ZADNJI PARI

Redna cena z DDV: 85,99 €

Znižanje: -30%

Vaš prihranek: 25,80 €

Cena z DDV: 60,19 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 60,19 €

2
Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Usnjeni bosonogi gležnjarji za mrzle zimske dni. Imajo toplo izolirano podlogo, ergonomsko obliko v obliki stopala in prožen, 6 mm debel podplat, kar zagotavlja vrhunsko udobje in naraven razvoj stopala.

Model Panda 2.0 bo zaradi izboljšanega jezika, ki omogoča lažje obuvanje in sezuvanje ter z odsevnimi elementi na petnem in prstnem delu čevlja odlična izbira za mrzle dni.

Več info spodaj. 

Več podatkov

Opis in specifikacije
Zahvaljujoč koži prijaznim materialom vrhunske kakovosti in minimalističnemu, lahkemu dizajnu, Be Lenka Panda 2.0 malim rastočim nogicam zagotavlja neprimerljivo udobje. Trpežen in vodoodporen usnjen zgornji del in oprijemljiv podplat zagotavljata odlično uporabnost gležnarjev pozimi. Gladka usnjena površina omogoča enostavno vzdrževanje. Z rednim nanašanjem vodoodbojnega impregnacijskega spreja boste poskrbeli, da bo vodoodporno usnje odbijalo vodo in vlago.



Zračna podloga, ki ohranja toploto in odstranljiv vložek zagotavljata toplo in suho udobje tudi po celodnevni uporabi. Z zgornjim delom je povezan jezik, ki preprečuje vdor vode in snega. Model Panda 2.0 ima zboljšan sistem jezika za še lažje obuvanje in sezuvanje čevlja. Podaljšani ježki pa omogočajo zapenjanje s popolnim prileganjem.

Kosti otroških stopal so gibljive, zato sta prožnost in neomejeno gibanje stopala izjemnega pomena za njihov naravni razvoj. Ultra tanek in prilagodljiv 6 mm podplat omogoča naravno upogibanje in gibanje stopala. Posledično se izboljša drža pri hoji, razvijejo se močnejše mišice stopal in poveča se senzorična povratna informacija (boljši nadzor motorične funkcije in ravnotežja). Panda 2.0 ima podplat delno izdelan iz proizvodnih ostankov, da se prepreči izguba.

Bosonogi gležnjarji Be Lenka Panda 2.0 so primerni za različne zimske aktivnosti, pa tudi za nošenje v šolo, vrtec, vsakodnevne sprehode, igrišča in parke.

Širok sprednji del čevlja omogoča svobodno miganje s prsti. Prsti se ne stiskajo kot pri nošenju tradicionalnih čevljev, kar zagotavlja udobje tudi pri celodnevni uporabi.

Gležnjarji so primerni za normalno do širše stopalo in normalen do srednje visok nart. Zahvaljujoč praktičnim ježkom lahko čevlje poljubno zategnete preko gležnja, zaradi česar so primerni za različne vrste nog. 

Prednosti bosonoge obutve

  • Širok sprednji del za prste.
  • Prožen podplat.
  • Brez dvignjene pete in predela za prste (ravno od pete do prstov).
  • Lahka obutev.

Tabela velikosti

Velikost Širina Dolžina
25 6,8 16,2
26 6,9 16,8
27 7,1 17,6
28 7,2 18,2
29 7,3 18,9
30 7,5 19,5
31 7,6 20,1
32 7,8 20,9
33 7,9 21,6
34 8,1 22,3
35 8,2 22,9

V tabeli so prikazane mere vložka čevlja.

Priporočamo, da celotni dolžini stopala prištejete dodatnih 0,5 - 1,2 cm, s čimer boste dobili idealno velikost bosonogih čevljev.

Širino vašega stopala merite na najširšem delu.

Material

  • zgornji del: usnje;
  • podloga: umetna krzno;
  • vložek: 8 mm merino/lateks/aluminij/lateks
  • podplat: drugi materiali. 


Ročno izdelano na Slovaškem.

Opomba: gležnjarji Panda niso zasnovani za šport. Predvsem kolesarjenje, plezanje, zimsko pohodništvo in druge naporne dejavnosti lahko poškodujejo podplat.


Opozorilo! Čevlji se lahko hitreje obrabijo pri vožnji s kolesom ali poganjalcem. Takšne vrste obraba ni razlog za reklamacijo. Vedno se prepričajte, da se čevlji pravilno prilegajo, preden jih obujete. Zunaj nošenih čevljev ni mogoče vrniti.

Ocene kupcev (2)

Urša L. F ob 2023-05-04
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odličen zimski bosonog čevelj za širša stopala z normalnim volumnom. Sinu se krasno prilegajo, kot mami pa mi je všeč tudi, da se z lahkoto očistijo :)
Špela M. ob 2023-03-11
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Cevlji so mehki in udobni. Sinu bodo odlicni za jesen in tudi zimo.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki

Pripomočki