Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-30%

Znižana cena! Dodo čevlji baby Dino tangerine

Dodo čevlji baby Dino tangerine

Redna cena z DDV: 41,99 €

Znižanje: -30%

Vaš prihranek: 12,60 €

Cena z DDV: 29,39 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 29,39 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Barefoot Dodo čevlji za otroke so ročno izdelani v EU iz vrhunskega mehkega usnja s prilagodljivim podplatom iz naravne gume. So izjemno lahki in prepogljivi. Dodo ponuja odlične prve čevlje za prve korake vašega otroka.


Več informacij spodaj.

Več podatkov

Opis in specifikacije 

Čevlji Dodo so anatomsko oblikovani tako, da podpirajo zdrav razvoj in gibanje otrokovih stopal. Njihovo zelo mehko, vrhunsko usnje omogoča optimalno zračenje stopal. Čevlji so brez kakršnikoli ojačitev, so delno podloženi z usnjem brez kroma, sprednji del ni podložen. Čevelj nima nobenega vložka, podloga je izdelana iz rastlinsko obarvanega usnja, tako da lahko otrok čevlje brez težav nosi na boso nogo, saj ni nevarnosti prenosa kemikalij na otrokovo kožo. Visoko prožen 3 mm podplat iz naravne gume nudi odličen oprijem za aktivno gibanje. Ježek sistem zapiranja omogoča varno, nastavljivo prileganje nogam vašega otroka.
Čevlji so izredno lahki, varni za otroke, izdelani pa so iz nestrupenih materialov.

Material

  •  zgornji del: usnje 
  •  podloga: rastlinsko obarvano usnje
  •  podplat: naravna guma

Tabela velikosti

Velikost Dolžina (cm) Širina (cm)
18 11,5 5,6
19 12,3 5,7
20 13,1 5,8
21 13,7  6,0
22 14,5  6,2
23 15,1 6,3
24 15,6 6,4
25 16,5 6,6
26 17,1 6,8
27 18,0 7,0

Čevlji Dodo naj bodo za največ 4-5 mm (za otroke mlajše od 2 let) in največ 7 mm (za otroke starejše od 2 let) večji od otrokovega podplata.

Pri sandalih Dodo priporoča, da ne izberete prevelike številke, saj je čevelj brez ojačitev zelo upogljiv in se otrok lahko spotakne, če je razlika med podplatom in čevljem premajhna.


Vzdrževanje
Čevlje nežno očistite s krpo navlaženo v hladni vodi brez detergenta ali drugih snovi. Čevljev ne potapljajte v vodo! Previdno očistite madeže in se izogibajte močnemu drgnjenju ali grobemu krtačenju, saj lahko poškodujejo material. Čevlje sušite pri sobni temperaturi, izogibajte se neposredni sončni svetlobi ali drugim virom toplote. Ne perite v pralnem stroju.

Opozorilo! 
Čevlji se lahko hitreje obrabijo pri vožnji s kolesom ali poganjalcem. Takšne vrste obraba ni razlog za reklamacijo. Vedno se prepričajte, da se čevlji pravilno prilegajo, preden jih obujete. Zunaj nošenih čevljev ni mogoče vrniti.

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki