Kategorien

Hersteller

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

LR Komplet šablone liki

Price tax incl.: 11,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 10,19 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Short description:

Komplet 5 prozornih barvnih šablon različnih likov (krog, trikotnik, pravokotnik, kvadrat in šestkotnik). S pomočjo šablon bodo otroci razvijali fine motorične sposobnosti, geometrijske veščine in veščine relacij likov. Odličen pripomoček za v šolo ali vrtec risanje in spoznavanje likov ter razmerij.

Primerno za otroke od 4. leta.

Mere embalaže: 21 x 28 x 0,3 cm

Več informacij spodaj.

More info

Ta unikaten 5-delni osnovni komplet šablon je narejen iz trajne prosojne plastike. Vključene oblike krog, trikotnik, kvadrat, pravokotnik in šestkotnik so poznane tudi najzgodnejšim učencem. Učenci bodo uživali pri uporabi šablon pri risanju oblik, ustvarjanju risb in razvoju zgodnjih matematičnih veščin. Učenci bodo razvijali tudi fine motorične sposobnosti, ko bodo ustvarjali s šablonami.

Vsaka šablona ima 5 različnih oblik, ki so specifično oblikovane tako da pokažejo različne načine, na katere je lahko lik reprezentiran. Na primer, trikotna šablona ima različne trikotnike: enakokraki, enakostranični in raznostranični trikotnik itd. Upoštevajte oznake na vsaki od šablon od A do E. Te črke lahko služijo kot referenčne točke, ko delate na specifičnih geometrijskih veščinah in razvijate veščine velikosti in relacij.

Aktivnosti in razširitve:

  • Obrišite oblike na papir z uporabo svinčnika. Preizkušajte in kombinirajte like, da iz likov ustvarite sliko.

  • Obrišite like na debelejši barvni papir in nato izrežite like. Prilepite te like na drug list papirja, da ustvarite odebeljen dizajn ali unikatno sliko.

  • Obrišite like na papir in nato izrežite oblike. Naredite mobile iz oblik s pripenjanjem, z nizanjem izrezanih likov, ki jih nato obesite na obešalnik.

  • Delajte na razmerjih velikosti, z določanjem koliko manjših likov na šabloni lahko umestite v notranjost enega večjega lika na šabloni. Naredite grafikone za prikaz rezultatov.

  • Naredite knjigo likov. Spnite 6 listov skupaj. Naredite naslovno stran na katero napišite naslov: “Moja knjiga likov”. Na prvi strani narišite nekaj krogov in na vrhu strani napišite “Krogi”. Ponovite ta postopek z drugimi liki na šablonah ,obrišite in poimenujte vse like.

Mere embalaže: 21 x 28 x 0,3 cm

Šifra: LER5440
EAN: 0765023854404

Reviews (2)

SABINA P. auf 29.06.2019
5
Text: Odličen pripomoček za privajanje otrok na delo s šablonami, saj je le ta večje dimenzije in iz manj lomljivega materiala. Te šablone so predvsem primerne za mlajše, predšolske otroke, pa tudi za delo v prvem razredu.
Hkrati je zelo ugodna cena.
Priporočam nakup.
Sanja B. auf 10.08.2017
5
Text: Vrlo kvalitetna plastika, lijepe boje, puno mogućnosti za igru.. og klinca od skoro 5 godina koji jako voli oblike baš je oduševio ovaj komplet oblika..Preporučam svima!!
Ocjena je 5 !!

Nur Benutzer, die bereits das Produkt gekauft haben hinzufügen können Bewertung.