Kategorien

Hersteller

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom 3 otroško kolo 16 col moder (G)

Price tax incl.: 449,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 449,99 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Reviews (37)

Marko S. auf 06.10.2023
5
Text: Odlicno kolo za ucenje kolesarjenja. Omogoce zelo enostaven prehod iz poganjalcka na kolo. Priporocam!
Vladimir L. auf 23.05.2023
5
Text: Odlično kolo, izredno lahko, tudi barva primerna tako za punčke (vsi Elsa dodatki se odlično prilegajo) kot fantke.
Borut K. auf 23.04.2023
5
Text: Po dolgotrajnem iskanju najbolj optimalnega kolesa za triletnika sva se odločila za Woom in sva zelo zadovoljna, najbolj pa najin sin. Ker je poganjalčka, ki je bil izredno vodljiv in lahek, prerasel, sva iskala kolo, ki bi bilo primerna nadgradnja. Woom, ne samo da je precej lažji od drugih koles na trgu, tudi izdelava je kvalitetna. Res dobiš občutek, da je vsaka stvar na kolesu dodelana do potankosti. Sin ga je takoj sprejel in ga ima zelo rad. Res vse pohvale proizvajalcu. Pa da ne govorim samo o proizvajalcu, tudi trgovino Kakadu bi pohvalil in se jim zahvalil za njihovo odzivnost in pomoč pri nakupu. Kolo bi zagotovo priporočal, cena je res višja od konkurence ampak je vredna vsakega evra.
Jernej Z. auf 01.09.2022
5
Text: Sin se je z učenjem vožnje s kolesom prej trudil na dveh drugih kolesih pa mu nikakor ni steklo. V "obupu" sva kupila najboljše, kar ponuja trg, glede na ocene, in sedaj se lepo vozi z novim woomom. Odlično! Definitivno priporočam naprej vsem, ki si ga lahko privoščijo.
dummyvalue d. auf 02.08.2022
5
Text: Woom kolo je odlicne kakovosti. Vse kar pricakujes, tudi dobis. V kolikor se odlocate za nakup, toplo priporocamo. Je tudi izredno lahek, kar je se dodatna pozitivna stvar.
Stran: 12345

Nur Benutzer, die bereits das Produkt gekauft haben hinzufügen können Bewertung.

andere Produkte der gleichen Kategorie:

Accessories