Kategorien

Hersteller

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Trunki kovček Benny

Price tax incl.: 54,99 €

Trgovina Kakadu
2
Skladišče

Short description:

Otroški kovčki Trunki so inovativni, zabavni in praktični kovčki, ki so tudi poganjalci, na katerih lahko otrok sedi in se poganja (ali ga z vrvico vlečejo drugi).

Oblikovani so kot male živali, imajo integrirana kolesa, ročaje pa v obliki rožičkov, za katere jih lahko otrok vleče ali potiska.

Dimenzije: 46 cm x 30cm x 21 cm

Prostornina: 18 l,

Starost: 3+

Več info spodaj. 

More info

Otroški kovčki Trunki so nepogrešljiv prijatelj otrok bodisi v čakalnici na letališču bodisi doma. Vsak otroški kovček Trunki ima naramnico, ki staršu omogoča, da kovček nese čez ramo, 4 kolesa pa zagotavljajo stabilnost, kadar otrok kovček uporablja kot sedež ali prevozno sredstvo.

V notranjosti otroških kovčkov Trunki boste našli trakove za pritrditev prtljage, predalčke. Notranjost kovčkov Trunki je izpopolnjena tako kot vsebina kovčkov za odrasle.

Kovčki za otroke Trunki imajo tudi nosilno ročko, zapirajo se s ključem in ščitijo otroke pred preščipnjenimi prstki! S kovčki Trunki lahko otroci na zabaven način doma pospravljajo (razvažajo) svoje igrače (le preverite:). Organizirate lahko celo dirko Trunkijev! Kovčki za otroke Trunki so na voljo v različnih oblikah.

Otroški kovčki Trunki se uvrščajo med ročno prtljago na letališčih!

Reviews (0)


Nur Benutzer, die bereits das Produkt gekauft haben hinzufügen können Bewertung.

andere Produkte der gleichen Kategorie: