Kategorien

Hersteller

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Reduced price! Djeco magnetna glasbena igrača živali

Djeco magnetna glasbena igrača živali

Regular price tax incl.: 24,99 €

Reduction: -15%

You save: 3,75 €

Price tax incl.: 21,24 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 21,24 €

Trgovina Kakadu
4
Skladišče

Short description:

Prisrčna glasbena igrača, na kateri dve magnetni figurici živali plešeta ob Brahmsovi uspavanki. Igrača je tudi odlično darilo, saj čudovito popestri otroško sobico. Naj se Vaš otrok zbudi ali zaspi ob čudovitih zvokih. 

Primerno za otroke od 1. leta naprej.

Dimenzije:  12 x 11 x 12 cm.

More info

Djeco je francoski proizvajalec igrač in očarljivih produktov za otroke. Igrače dosegajo vse pomembne varnostne standarde, zaradi svoje lične izdelave in izvirne embalaže pa so čudovito darilo za otroke vseh starosti.

Šifra: DJ06054
EAN: 3070900060548

Reviews (4)

Tina J. auf 10.08.2022
5
Text: Z nakupom sem zelo zadovoljna, saj je glasbena skrinjica res lična in kvalitetna. Barve so žive in pisane, kot na sliki. Vrtenje figur in melodija te kar začarata in bi ju lahko kar opazoval in poslušal. Poleg estetskega in pomirjevalnega ima tudi izobraževalni učinek, saj otrok lahko preizkuša in se seznani z osnovnim delovanjem magnetov. Mojega štiriletnika je skrinjica popolnoma očarala.
Anja P. auf 01.04.2022
5
Text: Nad igračko smo zelo navdušeni. Pred petimi leti smo jo kupili hčerki za prvi božič, nato enako še sinčku ter drugim novorojenčkom v družini (vsem različne). Zelo prijetna glasbena in tudi dekorativna popestritev v otroški sobici. Da ne omenjam radovednih očk dojenčkov, ko se figurice vrtijo ob glasbi. Malce starejši otroci (nad 1 leto) pa jih seveda med "plesom" radi lovijo in postavljajo nazaj na "plesišče". Krasna igračka in kasneje dekorativen element v otroški sobi. TOP!
Vojka H. auf 16.08.2019
5
Text: Lep lesen izdelek, ki je izpolnil naša pričakovanja, in je vreden nakupa. Izdelava je kakovostna, melodija ušesom prijetna in zvok ustrezen. Ta izdelek sem z veseljem podarila otroku.
Jasmina R. P auf 23.10.2017
5
Text: Odlična glasbena skrinjica! In zabavna. Otroka jo obožujeta. Kvaliteten material in lep izgled. Vendar pa ne gre za Brahmsovo uspavanko kot piše na škatli, temveč za Schubertovo.

Nur Benutzer, die bereits das Produkt gekauft haben hinzufügen können Bewertung.

andere Produkte der gleichen Kategorie: