Kategorien

Hersteller

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Reduced price! Sylvanian Families svetilnik

Sylvanian Families svetilnik

Regular price tax incl.: 69,90 €

Reduction: -15%

You save: 10,48 €

Price tax incl.: 59,42 €

Mercator Šiška
1
Skladišče

Short description:

Sylvanian Families so unikatne figurice, ki skupaj živijo v vasici Silvanija. Tam delajo, se igrajo ter hodijo v vrtec ali šolo.

Figurice bodo navdušile tako otroke kot njihove starše. Otroke bodo spodbudile k pripovedovanju zgodb (domišljija, besedni zaklad) ter igri vlog (postavljanje v vlogo drugega, empatija, odgovornost).

Primerno za otroke od 3. leta dalje.

More info

Opazujte utrinke, veličasten ognjemet ali opazujte polno luno - vse to lahko celo projecirate v svojo sobo s pripomočki, ki so vključeni v tem čudovitem setu. Silvančki lahko plezajo po stopničkah iz školjk, igrajo družabne igrice na mizi v obliki kita ali odjadrajo v spanec na postelji v obliki piratske ladje.

Set vsebuje: svetilnik, balkon, projektor, 3 ograje, verando, zgornje nadstropje, kuhinjo, kavč, mizo, posteljo, odejo, balon, lestev, 3 slajde za projektor. Vse skupaj 25 delov in zgodbico. 

Baterije niso vključene. 

Reviews (1)

Jana T. auf 16.11.2020
5
Text: Kakovostno narejen tako kot vsi Sylvanian izdelki. Kar velik svetilnik za to ceno. Hitra dobava in prevzem v skladišču brez stroškov dostave. Tamali se bo lahko igral igro vlog z družino kužkov. Zadovoljni!

Nur Benutzer, die bereits das Produkt gekauft haben hinzufügen können Bewertung.

andere Produkte der gleichen Kategorie: