Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Goki igra zibajoči delfin

Cena z DDV: 19,99 €

1
Trgovina Kakadu
3
Skladišče

Opis:

Didaktična Igra za razvijanje spretnosti. Leseni delfinček se rad zabava z 18 živobarvnimi obroči. Cilj igre je postaviti na delfinov trebuh čimvečje število obročev. Poleg delfinčka in obročev prejmete še kocko, ki zapoveduje katere barve obroč je potrebno postaviti na delfinov trebuh. Igra je odlična za učenje barv in primerna nekje od 3 leta dalje. Dimenzije: 17x12 cm.

Ocene kupcev (7)

Urška V. ob 2022-07-06
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelek je kvalitetne izdelave in v naši družini stalno v uporabi. Igra je zelo priročna, da se jo vzame tudi na piknik, počitnice, itd. Odlična je za urjenje fine motorike in učenje barv.
Anita B. ob 2022-01-16
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Res lepo narejena igra. Kot okras in igraca. Super za ucenje barv, velikosti, za urjenje mirne roke. Prijetno na otip. Priporocam od 2 let naprej.
Petra . ob 2018-07-05
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Goki Zibajoči delfin zabava tako male kot večje! Zelo primeren je za igro med generacijami, z njim se zamotita tako babica kot vnuček! Lepo darilo in odličen pripomoček za krajšanje časa.
Anja K. ob 2018-01-27
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Obstajajo podobne različice te igrale, ampak ta je res dobro izdelana in kvalitetna. Sem jo že 3x kupila, za različne otroke in rojstne dneve. Z njo se igrajo otroci od 2-5 let starosti.
Urška P. ob 2018-01-23
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Z nakupom te igre smo zelo zadovoljni, saj je primerna tako za majhne kot velike otroke, ne izključuje pa niti odraslih. Izdelek zato zelo priporočamo.
Stran: 12

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki