V naprej plačani osebni prevzemi med 8 in 14 vsak delovni dan pred skladiščem Kakadu, Celovška 280 (poleg Primaline). Ko je naročilo pripravljeno, prejmete sms. Spletna trgovina deluje nemoteno, trgovina pa je do nadaljnega zaprta.

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Goki igra zibajoči delfin

Cena z DDV: 14,99 €

Mercator Šiška
5
Skladišče

Opis:

Didaktična Igra za razvijanje spretnosti. Leseni delfinček se rad zabava z 18 živobarvnimi obroči. Cilj igre je postaviti na delfinov trebuh čimvečje število obročev. Poleg delfinčka in obročev prejmete še kocko, ki zapoveduje katere barve obroč je potrebno postaviti na delfinov trebuh. Igra je odlična za učenje barv in primerna nekje od 3 leta dalje. Dimenzije: 17x12 cm.

Ocene kupcev

Petra .
2018-07-05
5
Goki Zibajoči delfin zabava tako male kot večje! Zelo primeren je za igro med generacijami, z njim se zamotita tako babica kot vnuček! Lepo darilo in odličen pripomoček za krajšanje časa.
Anja K.
2018-01-27
5
Obstajajo podobne različice te igrale, ampak ta je res dobro izdelana in kvalitetna. Sem jo že 3x kupila, za različne otroke in rojstne dneve. Z njo se igrajo otroci od 2-5 let starosti.
Urška P.
2018-01-23
5
Z nakupom te igre smo zelo zadovoljni, saj je primerna tako za majhne kot velike otroke, ne izključuje pa niti odraslih. Izdelek zato zelo priporočamo.
Jana M. K
2016-09-23
5
Zibajoči delfinček je zanimiva igra in primerna že za najmlajše, ki s postavljanjem valjev na delfina izboljšujejo svoje motorične sposobnosti, pa četudi se igrajo po "svojih" pravilih. Igro smo spoznali pri delovni terapevtki v Razvojni ambulanti in jo kupili, da se jo lahko igra doma cela družina.
Kristina A.
2014-09-27
5
Zibajoči delfinček je super igra...za male in velike.

Podobni izdelki