Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Djeco duo sestavljanka števila 10 x 2 kosov

Djeco duo sestavljanka števila 10 x 2 kosov

Redna cena z DDV: 9,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 1,50 €

Cena z DDV: 8,49 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 8,49 €

2
Trgovina Kakadu
5
Skladišče

Opis:

Djeco Duo sestavljanka je 20 delna poučna sestavljanka z motivi živali, s pomočjo katere bo otrok utrjeval svoje poznavanje števil. Shranjena je v lični škatlici. V kompletu je 10 sestavljank s po 2 kosoma. Sestavljeni so iz trdne, debele lepenke, tako da jih otroci brez problema primejo in sestavljajo.

Priporočeno za otroke od 2. leta starosti dalje.

Dimenzije (pakiranja): 18 x 12 x 6 cm

Ocene kupcev (3)

Katja B. ob 2021-06-16
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super kvalitetni puzli za enostavno slikovito učenje malčkov. Mi imamo več njihovih kompletov in so zelo priljubljeni pri otrocih. Imajo zelo lepe sličice kar še dodatno pritegne najmanjše in tudi večje raziskovalce.
Vlasta R. ob 2020-11-22
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Zelo lepa, kvalitetena in hkrati poučna sestavljanka. Veliki, kvalitetni kosi, ki se ne zvijejo zlahka in zelo lepe ilustracije.




Urška N. ob 2019-02-13
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super sestavljanka. Za mlajše ker opazujejo nadvse simpatične slike (živali), za starejše pa ker se učijo še šteti zraven. Priporočam. Sestavljanka je tudi zelo kvalitetna.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki