Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

LR škarjasta zajemalka Handy scoopers

Cena z DDV: 4,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 4,24 €

5
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Škarjasta zajemalka Handy scoopers je idealna za razvoj fine motorike in giba, potrebnega za rezanje s škarjami. Zajemalka ima luknjice, zato bo igra še posebej zabavna z vodo.

Ročaji so poseno oblikovani za majhne otroške rokice.

Primerno od 2 do 6 let.

Cena za 1 zajemalko.

Dolžina: 15 cm.

Material: plastika.

Ocene kupcev (5)

Laura K. ob 2022-02-22
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Odličen izdelek. Sami superlativi. Preprost pripomoček za obilo zabave, igre, različnih dejavnosti, kratkega časa in še bi lahko naštevala. Definitivno pripomoček ki naj ga uporablja čimveč otrok.
Zdenka P. ob 2021-07-27
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Zelo zadovoljni. Malčica z veseljem posega po škarjicah in z njimi prenaša razne drobne predmete. Posebno vesela je, ko ji pustimo igranje z vodo, takrat se čudi zajemanju in spuščanju vode. Zelo uporabna stvar so te škarjice, uporaben finomotričen pripomoček.
Alja P. ob 2021-01-27
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super izdelek za razvoj finomotorike. Izdelek bi sigurno priporočila, ker je odličen za izvajanje nalog v okviru delovne terapije. Uporabljamo ga za prestavljanje žogic iz ene posode v drugo, ter ko se igramo igre vlog v kuhinji.
Urška P. ob 2020-12-15
4
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: S škarjasto zajemalko smo zadovoljni, saj se jo lahko uporablja tako v vodi kot "na suhem", za lovljenje različnih drobnih stvari. Dobra je za razvoj fino motorike. Mogoče le en majhen minus pri trdoti plastike.
Mihaela J. ob 2019-08-31
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Jako smo zadovoljni, odlična za finu motoriku, curica 3,5 godine ju obožava :) Koristili smo ju za prebacivanje pom pom loptica iz jedne posude u drugu i za hvatanje pom pom loptica u vodi.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki