Spletna trgovina Kakadu-ja deluje nemoteno. Pošiljamo vsak delovni dan. Prosimo, da zaradi varnosti ne izbirate plačila po povzetju ali plačila z gotovino. Gratis dostava s kodo SOLIDARNOST.

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Avevita bralna ravnila komplet 5 nova generacija

Cena z DDV: 15,99 €

5+
Mercator Šiška
5+
Skladišče

Opis:

V kompletu je 5 bralnih ravnil: rdeče, zeleno, modro, rumeno in vijolično. Bralna ravnila zmanjšujejo bleščanje podlage, omogočajo, da z očmi pri branju lažje sledimo, izboljšajo pozornost pri branju, so primerna za vse starosti, lahko pa ga uporabljamo doma, v šoli ali v službi.

več informacij spodaj

Več podatkov

V pomoči pri odpravljanju težav pri tistih s specifičnimi učnimi težavami npr. disleksijo, težavami s pozornostjo in hiperaktivnostjo, avtizmom in poškodbami glave. 

Nova ravnila so izboljšana tako, da imajo večjo površino, tršo folijo, zaščitno folijo, ki se pred prvo uporabo odstrani ter dodatno barvo - vijolična.

Ocene kupcev

Bojana L.
2020-01-27
5
Fajn je, ker so različne barve v kompletu, otroku vsekakor pomaga pri branju, dober začetek, da otrok dobi vsaj malo veselja do branja.... dostava je super....
Saša . B
2020-01-23
5
Super pripomoček za lažje branje. Ker je v kompletu več barv, smo lažje testirali katera odgovarja našemu korenjaku. So pa super motivacijski pripomoček za večje veselje pri vaji branja.
Marinka L.
2019-11-26
5
Vesela sem, da sem kupila bralna ravnila, ker olajšajo branje otroku, ki ima težave pri branju. Otroke bolj pritegne k branju. Dostava je bila zelo hitra.
Monika A.
2018-12-06
5
Izdelek priporocam vsem mojemu otroku je v veliko pomoč pri branju. Za nas je branje postalo zabavno . Izdelek je cenovno ugoden dostava hitra...........................................'..........................................
Jasmina S.
2017-07-28
5
Končno sem našla učne pripomočke za svojega otroka. Škoda, da nisem vedela za to trgovino že prej. Upam, da bodo knjige zdaj bolj zanimive in da ne bo več toliko težav z domačim branjem.
Stran: 12

Podobni izdelki