Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Woom bidon z držalom

Cena z DDV: 24,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24,99 €

Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Opis:

Woom bidon, narejen iz visoko kakovostnega, nestrupenega nerjavečega jekla, ki ne vpliva na okus pijače v notranjosti. Bidonu je priloženo držalo, izdelano za zelo enostavno namestitev na okvir kolesa. Držalo ima poseben dizajn bočne sponke, ki olajšuje uporabo bidona.

Primerno za stik z živili.

Material: nerjaveče jeklo.

Prostornina: 0,5 litra.

Teža: 145 g.

Več podatkov

Bidon je pralen v pomivalnem stroju, do 65°C.

Bidon je kompatibilen z vsemi Woom kolesi. Montaža bidona ni mogoča na Woom 1, Woom 1 PLUS. Montaža na Woom 2 je možna samo na kolesa brez blatnikov.

EAN: 9120083724981

Ocene kupcev (9)

Petra �. ob 2024-01-01
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super bidon, praktičen za na pot. Predlagam le še možnost ostalih barv.
Katja R. ob 2023-08-06
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Enostaven za montažo in čiščenje. Velik plus je zapiranje z vijakom, a ga kljub temu otroci brez težav uporabljajo samostojno.
Aleksandra R. K ob 2023-05-29
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Zelo luštkan in uporaben pripomoček. Komaj smo čakal, da ga spet dobijo na zalogi. Otrok je vesel, da ima vedno zls sabo vodo na poti.
Tadej K. ob 2023-05-09
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Lepo oblikovana in zelo funkcionalna tako nosilec kot bidon. Zelo domiseln in učinkovit je tudi sistem odpiranja/zapiranja bidona.
Kvaliteten izdelek, ki deluje tudi dokaj vzdržljivo.
Matej B. ob 2022-07-22
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izredno lepo se poda kolesu in ima priročno odpiranje. Tudi kakovost izdelave je odlicna. Ta mali je zelo zadovoljen in bidon pridno koristi. Vsekakor priporočam nakup!
Stran: 12

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki