Odprti smo med 9 in 20 uro, ob sobotah do 16. ure.
Interesente za kolesa Woom prosimo, da kliknejo na gumb "obvesti me" pod želenim kolesom in obveščeni boste takoj, ko pride. Nato svetujemo takojšen nakup. Kolesa lahko vedno testirate v trgovini. Rok dobave NI znan.

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-15%

Znižana cena! Djeco igra s kartami Athletic

Djeco igra s kartami Athletic

Redna cena z DDV: 11,99 €

Znižanje: -15%

Vaš prihranek: 1,80 €

Cena z DDV: 10,19 €

Mercator Šiška
5+
Skladišče

Opis:

Založnik: Djeco
Število igralcev: 2-5
Starost: 7+
Čas igranja: 15 min
Zahtevnost: Zelo lahka
Material: Karton
Tip igre: kompetitivna

Več podatkov

Opis igre

Kdo bo zmagovalec atletskih iger? Strateška igra, pri kateri je za zmago potrebno taktično kombiniranje kart! Igra vsebuje 60 kart in 25 medalj. Za zmago je potrebno osvojiti 5 medalj. Dimenzije izdelka: 15 x 12 x 3cm.

Za otroke

Igra pri kateri se bodo otroci naučili osnovnih strategij in kombiniranja.

Pravila igre

Karte se premešajo in vsak igralec dobi sedem kart. Pet kart se postavi v krogu na sredino mize, tako da so vidne vsem igralcem. Igralec poskuša na sredino odložiti čim več kart. Če mu uspe odložiti vse si prisluži eno medaljo. Igralec lahko odloži karte samo če imajo karte iste vrednosti ali če sta karti v isti kategoriji, vrednost karte pa je ena več ali ena manj (npr. 2 na 1 ali 9 na 10). Igralec lahko odloži karte na isti kup, lahko porazdeli karte na različne kupe, ali naredi "luknjo", tako da preloži že obstoječ kup na drug kup - po istih pravilih - namesto luknje po postavi eno izmed svojih kart. Če igralec ne more odigrati vseh kart, potem se ustavi in vleče tri karte. Igralec, ki zbere pet medalj je zmagovalec.

Ocene kupcev


Podobni izdelki