Categories

Manufacturers

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Didaktična tabla Medvedek

Price tax incl.: 31,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 27,19 €

1
Trgovina Kakadu
5
Skladišče

Short description:

Didaktična tabla Medvedek je lesena poučna igrača. Lesena tabla v obliki prikupnega Medvedka je sestavljena iz 6ih snemljivih plošč z različnimi aktivnostmi. Dimenzije: 39 cm x 29cm x 2cm. Primerno: 3+ Proizvajalec Melissa&Doug zagotavlja varne in netoksične barve za vseh svojih več kot 2000 produktov za otroke. Poreklo: Kitajska.

More info

Didaktična tabla Medvedek je poučna igrača, ki pri otroku: spodbuja razvoj finomotoričnih spretnosti, krepi koordinacijo roka-oko, utrjuje spomin, pomaga pri učenju barv, števil in prepoznavanju leve in desne strani. Igrača je odličen didaktičen pripomoček za večje skupine otrok, kjer si otroci posamezne aktivnosti med seboj razdelijo (zapenjanje gumbov, odpenjanje zadrge, zavezovanje vezalk..).

Šifra: 13784
EAN: 000772037846

Reviews (2)

Mateja J. on 11/25/2020
5
Text: Otrok se s simpatičnim medvedkom nauči ročnih spretnosti, ki jih uporabljamo vsak dan. Naš fant se veliko zamoti z odpenjanjem in zapenjanjem gumba, rad pretika vrvico, zadrga pa je tudi vedno atraktivna.
Tina V. on 11/16/2018
5
Text: Tabla medvedek je super lesena igrača, ki bo vašega malčka zabavala in zamotila za daljše obdobje, saj ima veliko možnosti za zlaganje, odpiranje, zavezovanje. Priporočam nakup.

Only users who already bought the product can add review.

other products in the same category: