Categories

Manufacturers

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Škarjasta zajemalka Handy scoopers

Price tax incl.: 4,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 4,24 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Reviews (5)

Laura K. on 02/22/2022
5
Text: Odličen izdelek. Sami superlativi. Preprost pripomoček za obilo zabave, igre, različnih dejavnosti, kratkega časa in še bi lahko naštevala. Definitivno pripomoček ki naj ga uporablja čimveč otrok.
Zdenka P. on 07/27/2021
5
Text: Zelo zadovoljni. Malčica z veseljem posega po škarjicah in z njimi prenaša razne drobne predmete. Posebno vesela je, ko ji pustimo igranje z vodo, takrat se čudi zajemanju in spuščanju vode. Zelo uporabna stvar so te škarjice, uporaben finomotričen pripomoček.
Alja P. on 01/27/2021
5
Text: Super izdelek za razvoj finomotorike. Izdelek bi sigurno priporočila, ker je odličen za izvajanje nalog v okviru delovne terapije. Uporabljamo ga za prestavljanje žogic iz ene posode v drugo, ter ko se igramo igre vlog v kuhinji.
Urška P. on 12/15/2020
4
Text: S škarjasto zajemalko smo zadovoljni, saj se jo lahko uporablja tako v vodi kot "na suhem", za lovljenje različnih drobnih stvari. Dobra je za razvoj fino motorike. Mogoče le en majhen minus pri trdoti plastike.
Mihaela J. on 08/31/2019
5
Text: Jako smo zadovoljni, odlična za finu motoriku, curica 3,5 godine ju obožava :) Koristili smo ju za prebacivanje pom pom loptica iz jedne posude u drugu i za hvatanje pom pom loptica u vodi.

Only users who already bought the product can add review.

other products in the same category: