Categories

Manufacturers

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Aerosleep podloga za avtosedež 1+

Regular price tax incl.: 29,95 €

Reduction: -25%

You save: 7,49 €

Price tax incl.: 22,46 €

Mercator Šiška
2
Skladišče

Reviews (4)

Nika D. on 07/09/2021
5
Text: Priporočam za tiste dojenčke/malčke, ki jim je v avtu (ali vozičku) hitro toplo in se potijo. Podloga sicer ne preprečuje potenja (še dobro, ker se s potenjem telo hladi), ampak omogoča kroženje zraka med otrokom in sedežem in posledično manj mokrote. Nam je res super!
Spela G. on 04/24/2020
5
Text: Kakovosten izdelek, potenja je manj, še vedno se malo poti poleti, vendar manj. Na otip zelo prijeten zgornji material. Še posebej mi je všeč, da je podloga pralna. Veliko lažje je namreč oprati to kot celotno prevleko sedeža.
Urška N. on 02/13/2019
5
Text: Podlogo proti potenju smo kupili ker je bil sin res neprestano moker, ko smo se vozili. Podloga precej pomaga proti potenju, ne bom rekla, da ni bil nikoli več nič moker, v najhujši vročini je bil še vedno malo prepoten, je pa podloga precej omilila potenje.
Mojca M. on 05/26/2018
5
Text: Res super zadeva. Ze sama voznja v avtomobilu zna biti naporna, ce pa je se vroce, se nasim malckom ne godi nic dobrega. Ta podloga pa vsaj prizanese vrocini in potenju. Toplo priporocam vsem! Vasi malcki vam bodo hvalezni.

Only users who already bought the product can add review.

other products in the same category: