Že plačani osebni prevzemi med 8 in 14 (pon-pet) PRED SKLADIŠČEM Kakadu, Celovška 280 (poleg Sanolabor). Ko je naročilo pripravljeno, prejmete SMS. Kakadu v MC Šiška je ODPRT.

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Kidkraft hiša za punčke Emily

Redna cena z DDV: 119,99 €

Znižanje: -10%

Vaš prihranek: 12,00 €

Cena z DDV: 107,99 €

Mercator Šiška
3
Skladišče

Opis:

Hiška za punčke KidKraft Emily je popisana s sončnimi barvami. Skozi odprta okna in vrata lahko vidite kotno strešno linijo nad spalnico z modnim kovinskim lestencem, ki je kot nalašč za glamurozni umik za najljubše punčke. Terasa na strehi je idealna za sedenje zunaj in sončenje.

Material: les, umetna masa.

Dimenzije: 63,7 x 30,5 x 88,5 cm.

Primerno za otroke od 3. leta dalje.

Več podatkov

Hiška vsebuje 10 kosov modernega pohištva.

Teža: 8,69 kg.

Primerna za punčke do 30 cm.

Kidkraft je vodilni ustvarjalec otroškega pohištva in lesenih igrač ter dodatkov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1968 v ZDA. Cilj je navdihniti otroke, da bi s pomočjo njihovih igrač dali domišljiji prosto pot in postajali kreativni. Verjamejo, da vsak otrok potrebuje prostor za raziskovanje in razvoj domišljije. Zato ustvarjajo kakovostne izdelke, ki navdihujejo domišljijo in otroke skozi igro opolnomočijo, ko odkrivajo svoj svet. Čeprav se njihova vizija - in katalog izdelkov - širi, ostajajo zakoreninjeni v idealih, zaradi katerih je KidKraft uspel - inovativni dizajn, kakovostni izdelki in predvsem zavezanost navdihovanju mladih umov.

Ocene kupcev


Podobni izdelki