Odprti smo med 9 in 20 uro, ob sobotah do 16. ure.
Interesente za kolesa Woom prosimo, da kliknejo na gumb "obvesti me" pod želenim kolesom in obveščeni boste takoj, ko pride. Nato svetujemo takojšen nakup. Kolesa lahko vedno testirate v trgovini. Rok dobave NI znan.

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Janod velika kuhinja laguna

Cena z DDV: 213,99 €

Mercator Šiška
1
Skladišče

Opis:

Velika stilsko dovršena kuhinja z dodatki bo popolnoma očarala male kuharje in kuharice. Tukaj  bodo mali kuharji začeli pridobivati svoje prve kuharske veščine. Kuhinja ima pečico, mikrovalovno pečico, omaro in hladilnik z magnetnimi vrati, 3 gumbe z zvočnimi učinki, umivalnik iz nerjavečega jekla, uro.

Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Mere: 100 x 34 x 102,5 cm.

Material: les.

Več podatkov

Tako kot prava kuhinja ima tudi ta kuhalno ploščo skupaj z LED in zvočnim učinkom: preprosto pritisnite rdeče gumbe enkrat, da se plošči kuhališča prižgeta, nato pa drugič, da zaslišite vrelo vode.  Kuhalni plošči se samodejno izklopijo po 30 sekundah ali s tretjim pritiskom rdečih gumbov.

Kuhinja je izdelana iz lesa in ima set zatičev za obešanje pripomočkov. V kompletu prejmete: 3 kovinskie žlice, 1 kovinsko posodo in pokrov, 1 kovinsko cedilo, rokavico za pečico, ocvrto jajce in 7 kartonskih škatel za hrano (kakao, sladkor, pomarančni sok, testenine , sir, mleko in riž).

Vzdrževanje: brišite z vlažno krpo.

Ocene kupcev


Podobni izdelki