Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Avevita bralna ravnila komplet 5 nova generacija

Cena z DDV: 15,99 €

2
Mercator Šiška
Skladišče

Opis:

V kompletu je 5 bralnih ravnil: rdeče, zeleno, modro, rumeno in vijolično. Bralna ravnila zmanjšujejo bleščanje podlage, omogočajo, da z očmi pri branju lažje sledimo, izboljšajo pozornost pri branju, so primerna za vse starosti, lahko pa ga uporabljamo doma, v šoli ali v službi.

več informacij spodaj

Več podatkov

V pomoči pri odpravljanju težav pri tistih s specifičnimi učnimi težavami npr. disleksijo, težavami s pozornostjo in hiperaktivnostjo, avtizmom in poškodbami glave. 

Nova ravnila so izboljšana tako, da imajo večjo površino, tršo folijo, zaščitno folijo, ki se pred prvo uporabo odstrani ter dodatno barvo - vijolična.

Ocene kupcev

Monika Adam
2018-12-06
5
Izdelek priporocam vsem mojemu otroku je v veliko pomoč pri branju. Za nas je branje postalo zabavno . Izdelek je cenovno ugoden dostava hitra...........................................'..........................................
Jasmina Sitarič
2017-07-28
5
Končno sem našla učne pripomočke za svojega otroka. Škoda, da nisem vedela za to trgovino že prej. Upam, da bodo knjige zdaj bolj zanimive in da ne bo več toliko težav z domačim branjem.
Mateja Zabret Založnik
2017-04-20
5
Izdelek je v prvi vrsti cenejši kot drugje in sem z veseljem podelila informacijo naprej. Glede na to, da je izdelek izvrsten pripomoček za branje, sem vesela da bo moj otrok lažje funkcioniral v šoli in doma.

Podobni izdelki