Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

LP dječja pinceta Kroko

Price tax incl.: 2,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,54 €

5
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Short description:

Prva pinceta za male dječje ručice, s kojom će dijete moći razviti fine motoričke sposobnosti i istovremeno se zabaviti.

Možete birati između šest različitih boja.

Cijena za 1 dječju pincetu Kroko.

Duljina: 10 cm

Preporučena dob: od 3. godine nadalje

Materijal: plastika.

Ocjene kupaca (5)

Laura K. ob 2022-02-23
4
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Pinceta je dober in uporaben pripomoček za razvrščanje, prijemanje, prenašanje...
Otrok z njim usvaja pravilno držo za kasnejše pisanje.
Narejena iz trdne plastike.
Mateja J. ob 2020-11-25
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Pinceta je res uporaben pripomoček za usvojitev pravilne drže pisala. Prelaganje različnih drobnih predmetov iz enega lončka v drugega zelo zaposli otroke.
Vojka H. ob 2020-02-23
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Pinceta je izdelana iz močne plastike, zaradi česar je bolj trpežna. Široka konica je primerna za začetno urjenje pincetnega prijema od dveh let naprej.
Jasmina R. ob 2019-11-28
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super izdelek! Hči, ki je stara 2 leti in pol z njimi prijema različne predmete in jih razvršča. Super za razvoj fine motorike. Smo jih naročili pa za vsakega v družini in se tako skupaj igramo, tako, da tekmujemo, kdo bo v posodico spravil več predmetov.
LIDIJA H. ob 2016-05-26
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Idealen za razvijanje fine motorike otroka. Mi pincete uporabljamo v kombinaciji z lesenimi koraldmi, ki jih otrok sortira v lončke. Idealno tudi za sortiranje testenin in kasneje nizanje teh na vrvico.

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: