Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

Proizvajalec

Starost

 • Primeren od 3. leta starosti otroka oz. od višine 95 cm. Izjemno lahek in hkrati kompkakten gokart je narejen v Nemčiji in ima nizko sedišče zaradi boljšega ravnotežja in ogrodje, ki omogoča enostavno manevriranje vozila. Omogočeno poganjanje naprej in nazaj. Narejen za več generacij :).

  179,90 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  179,90 €
  Na skladištu
 • Primeren od 5. leta starosti otroka oz. od višine 110 cm. Izjemno lahek in hkrati kompkakten gokart je narejen v Nemčiji in ima nizko sedišče zaradi boljšega ravnotežja in ogrodje, ki omogoča enostavno manevriranje vozila. Omogočeno poganjanje naprej in nazaj. Za mnogo let zabave :).

  279,90 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  279,90 €
  Na skladištu
 • Najboljši Pukijev model gokarta. Primeren od 6. leta starosti otroka oz. od višine 115 cm. Izjemno lahek in hkrati kompkakten gokart je narejen v Nemčiji in ima nizko sedišče zaradi boljšega ravnotežja in ogrodje, ki omogoča enostavno manevriranje vozila. Omogočeno poganjanje naprej in nazaj. Širše gume od ostalih modelova za lažje prilagajanje cestišču.

  379,90 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  379,90 €
  Na skladištu
 • Avto s pedali, za izdelavo katerega so navdih je starodavni dirkalni avtomobil iz dirk v Monte Carlu. Gre za robustno in izjemno kvalitetno izdelavo otroškega vozila. Pedala so nastavljiva v treh različnih položajih.  Primerno za otroke od tretjega leta dalje.  Max obremenitev: 25 kg Material: kovina, plastika in gumirana kolesa...

  179,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  179,99 €
  Na skladištu
 • Go-kart Puky F 550 je spoj sportskog dizajna i kvalitete. Napravite stazu, sudjelujte i zabavljajte se na natjecanjima! Go-kart Puky je namijenjen djeci od + 4 godine, tj. djeci visine + 105 cm. - Nosivost: maksimalno 50 kg - Materijal: čelik - Dimenzije: dužina 111 cm, širina 62 cm

  255,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  255,99 €
  Na skladištu
 • Primeren od 3. leta starosti otroka oz. od višine 95 cm. Izjemno lahek in hkrati kompkakten gokart je narejen v Nemčiji in ima nizko sedišče zaradi boljšega ravnotežja in ogrodje, ki omogoča enostavno manevriranje vozila. Omogočeno poganjanje naprej in nazaj. Narejen za več generacij. Material: jeklo Več info spodaj.

  199,99 €
  Mercator Šiška
  Skladišče
  199,99 €
  Na skladištu
po stranici