Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

Guralica Strider Sport, žuti

Price tax incl.: 119,99 €

Mercator Šiška
1
Skladišče

Short description:

Strider Sport je eden izmed najnižjih poganjalcev na svetu, primeren za otroke visoke 82 cm. Ima zelo nizek sedež, le 28 cm od tal. Primeren je od 18 mesecev pa vse do 5. leta starosti. Ima 12 colske nenapihljive gume iz pene in je izredno lahek, le 3 kg. 2 leti garancije! Strider sport vključuje: zaščitno blazinico, oblazinjen sedež, nastavek za višanje sedeža, dodatno palico za sedež.

Više informacija

V primerjavi s Strider Classic, model Strider Sport vključuje:  oblazinjen sedež,  zaščitno blazinico za na krmilo,  nastavek za višanje in nižanje sedeža brez uporabe orodja,  dodatno palico za podaljšanje višine sedeža, ki meri kar 293 mm. Na sedež je v osnovi nameščena palica, ki meri 220 mm. Lastnosti:  poganjalec ponuja priložnost za učenje ravnotežja in usmerjanja, poganjalec je izjemno lahek (le 3 kg), kar omogoča otrokom lažje obvladanje,  majhno, otrokom prilagojeno krmilo in majhen premer ročajev, ergonomsko zasnovan oblazinjen sedež,  velik razpon višine sedala: sedež je lahko od tal oddaljen od 28 pa kar do 48 cm - razpon višine sedeža tako znaša 20 cm, prilagodljiva višina krmila: krmilo je lahko od tal oddaljeno od 46 do 56 cm, gume so ozdelane iz EVA polimerne pene, ki so zelo trpežne in udobne za vožnjo.

Ocjene kupaca

Tjaša M.
2016-07-04
5
Ta poganjalec ( Strider Sport) je čisto zares primeren za otroke že od 18. meseca dalje. Ker je moj malček začel kazati zanimanje za poganjalce, kolesa, skiroje že pri 17. mesecih (na vseh dvoriščih je bil takoj zraven njih), sem začela iskati, kje bi lahko dobila primernega poganjalca za to starost. Končno sem ga našla ter kupila in izkazalo se je, da sem se odločila prav, ker nisem čakala, da bo starejši. Edina stvar je, ki manjka, zvonček. Seveda pa se ga je dalo dokupiti in montirati :).
Neva D.
2015-01-28
5
Ker zunaj ni se ravno vreme za izlete z novim poganjalcem, smo ga zaenkrat preizkusili samo po hisi :) Filip je navdusen, je zelo okreten in primerno prilagojen najmlajsim "soferjem". Komaj cakamo na malo toplejse vreme. Priporocam vsem, ki imate dovolj hitre noge, da boste lahko lovili svoje dirkace :)

ostali proizvodi u istoj kategoriji: