Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

LR set za razvstavanje povrtnjak

Price tax incl.: 36,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 31,44 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Short description:

Što sve raste u našem vrtu? Zanimljiv set za razvrstavanje potiče razvoj prepoznavanja boja, podudaranja brojeva i ranog brojanja uz pomoć ove zanimljive igre.
Plastične biljne figurice dolaze u pet živih boja i predstavljaju popularno povrće, uključujući brokoli, kukuruz, luk, bundeve i još mnogo toga.

Set sadrži 46 figurica.


Preporučena dob: od 3. godine dalje

Više informacija

Povrće sortirajte po boji, prebrojite sve vrste povrća ili boje i oblike koji bi trebali odgovarati onim prikazanim na podlozi za igru. Komplet za sortiranje povrća u vrtu jednostavan je za čišćenje i može se pohraniti u praktičnu kutiju nakon upotrebe.

Šifra: LER5553
EAN: 765023055535

Ocjene kupaca (4)

Tadeja K. ob 2021-06-16
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Izredno kakovostno, domiselno izdelan produkt. Zelenjava je jasno razvidna kaj predstavlja, kartice so izredno lepe in iz debelejsega kartona da se ne unicijo hitro. Odlicno za ucenje razlicnih oblik, barv in stetja.
Nina R. ob 2021-04-26
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Triletnik se z njim igra vsak dan in je res naudušen! Sam šteje in razvršča figurice in se dolgo časa zamoti! Materiali so zares kvalitetni in trajni. Priporočamo vsem!
Katja K. ob 2021-03-24
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Izdelek je narejen iz kvalitetnih materialov in je zelo dovrsen. Nudi razlicne moznosti uporabe/igre. Otrok tako spoznava stevila, barve, uri spomin, finomotoriko...
Sin je nad igro navdusen.
Ana . S ob 2020-04-14
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Otrok spoznava in razvršča po barvah, oblikah, po številih. Spoznavajo raznolikost zelenjave. Set za sortiranje zelenjave, je zelo poučna igra. Priporočam vsem staršem in otrokom.

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: