Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

Avevita ravnala za čitanje komplet 5 nova generacija

Price tax incl.: 15,99 €

5+
Mercator Šiška
5+
Skladišče

Short description:

V kompletu je 5 bralnih ravnil: rdeče, zeleno, modro, rumeno in vijolično. Bralna ravnila zmanjšujejo bleščanje podlage, omogočajo, da z očmi pri branju lažje sledimo, izboljšajo pozornost pri branju, so primerna za vse starosti, lahko pa ga uporabljamo doma, v šoli ali v službi. več informacij spodaj

Više informacija

V pomoči pri odpravljanju težav pri tistih s specifičnimi učnimi težavami npr. disleksijo, težavami s pozornostjo in hiperaktivnostjo, avtizmom in poškodbami glave.  Nova ravnila so izboljšana tako, da imajo večjo površino, tršo folijo, zaščitno folijo, ki se pred prvo uporabo odstrani ter dodatno barvo - vijolična.

Ocjene kupaca

Marinka L.
2019-11-26
5
Vesela sem, da sem kupila bralna ravnila, ker olajšajo branje otroku, ki ima težave pri branju. Otroke bolj pritegne k branju. Dostava je bila zelo hitra.
Monika A.
2018-12-06
5
Izdelek priporocam vsem mojemu otroku je v veliko pomoč pri branju. Za nas je branje postalo zabavno . Izdelek je cenovno ugoden dostava hitra...........................................'..........................................
Jasmina S.
2017-07-28
5
Končno sem našla učne pripomočke za svojega otroka. Škoda, da nisem vedela za to trgovino že prej. Upam, da bodo knjige zdaj bolj zanimive in da ne bo več toliko težav z domačim branjem.
Mateja Z. Z
2017-04-20
5
Izdelek je v prvi vrsti cenejši kot drugje in sem z veseljem podelila informacijo naprej. Glede na to, da je izdelek izvrsten pripomoček za branje, sem vesela da bo moj otrok lažje funkcioniral v šoli in doma.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: