Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

-20%

Spuštena cijena! Djeco veterinarski set

Djeco veterinarski komplet

Regular price tax incl.: 29,99 €

Reduction: -20%

You save: 6,00 €

Price tax incl.: 23,99 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,99 €

Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Short description:

Čak su i mali plišani prijatelji ponekad bolesni pa je dobro imati pri ruci Djeco dječji veterinarski komplet. Komplet sadrži uređaje za liječenje životinja, uključujući termometar, gazu, kreme, flastere itd.


Preporučena dob: od 3. godine dalje

Više informacija

Djeco je francuski proizvođač igračaka i šarmantnih proizvoda za djecu. Igračke ispunjavaju sve važne sigurnosne standarde, a zbog odlične izrade i originalnog pakiranja, divan su poklon za djecu svih dobnih skupina.

Šifra: DJ06555
EAN: 3070900065550

Ocjene kupaca (2)

Vanja M. M ob 2020-12-17
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Škatla ni prevelika, super je, da je v obliki kovčka. Malo se bojim, da se bodo koščki hitro porazgubili, a tu ni kriv izdelek :) Super, da so vključeni povoji in obliži. Ko starši nimajo idej, kaj bi bilo v setu. Ali pa ko otroci vztrajajo pri točno tistem, kar je prišlo zraven. Ko jih bomo porabili, jih bomo enostavno zamenjali s pravimi.
Všeč mi je, da ni sama plastika.
Martin Z. ob 2016-03-26
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Zabavna igra za našo malo zdravnico, ki rada pomaga drugim do boljšega zdravja:-) Kvalitetno narejeni leseni dodatki, z beležko za zapiske in stetoskopom, ki bi lahko imel malo daljšo cevko... Zadovoljni smo z nakupom in priporočam naprej.

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: