Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

LR slagalica globus

Price tax incl.: 45,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 39,09 €

1
Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Short description:

Krenite u divnu avanturu sa šarenim globusom slagalicom. Djeca će razviti prostornu vizualizaciju postavljanjem kontinenata na određena mjesta, utvrđivati znanje u prepoznavanju oblika kao i prepoznavanju boja, jer su imena kontinenata zapisana u istoj boji kao i sami kontinenti.

  • Preporučena dob: od 3 godine dalje
  • Dimenzije: promjer kugle 20,32 cm

Ocjene kupaca (6)

Uroš L. ob 2022-01-22
4
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Globus je super in zelo poučen. Je preprost za igro, zelo pregleden in razvija finomotoriko in je tudi lep okrasek sobe. Samo malo nas moti samo to, da nekatere celine hitro padejo ven.
Monika G. ob 2020-10-31
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Globus je super zadevica. Mali si ga je že dolgo želel, sedaj pa ga sestavlja tako zavzeto, da ga je veselje gledati
Mojca F. ob 2019-09-25
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Izdelk je super za finonotoriko in spoznavanje sveta/drzav. Mogoce bi se lahko dodalo se kaksna manjsa glavna mesta.drugace pa zelo zanimiva za otorke vseh starosti.
Vesna �. ob 2019-05-29
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Izdelek je super....za finomotoriko, barve, oblike....za najmlajše.....predstava o Zemlji......................................................................................
Kaja H. ob 2018-10-16
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Odlična in poučna igrača. Naš malček pri dveh letih in pol, uživa ob gledanju in sestavljanju globusa. Odkriva živali in spoznava barve ter razvija fino motoriko. Odlična ideja za darilo.
Stran: 12

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: