Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

Aerosleep podloga protiv znojenja za autosjedalicu 1+

Regular price tax incl.: 29,95 €

Reduction: -25%

You save: 7,49 €

Price tax incl.: 22,46 €

Mercator Šiška
2
Skladišče

Short description:

Podloga za avto sedeže nudi vašemu otroku idealno temperaturo saj omogoča popolno uravnavanje telesne temperature poleti in pozimi. 3D zračna struktura v obliki satovja poleti omogoča odvajanje odvečne toplote in s tem preprečuje potenje otroka. Pozimi daje takojšen občutek ugodja in toplote. Pranje pri 40 stopinjah.  Velikost 1+, od 9-18 kg.

Ocjene kupaca (4)

Nika D. ob 2021-07-09
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Priporočam za tiste dojenčke/malčke, ki jim je v avtu (ali vozičku) hitro toplo in se potijo. Podloga sicer ne preprečuje potenja (še dobro, ker se s potenjem telo hladi), ampak omogoča kroženje zraka med otrokom in sedežem in posledično manj mokrote. Nam je res super!
Spela G. ob 2020-04-24
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Kakovosten izdelek, potenja je manj, še vedno se malo poti poleti, vendar manj. Na otip zelo prijeten zgornji material. Še posebej mi je všeč, da je podloga pralna. Veliko lažje je namreč oprati to kot celotno prevleko sedeža.
Urška N. ob 2019-02-13
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Podlogo proti potenju smo kupili ker je bil sin res neprestano moker, ko smo se vozili. Podloga precej pomaga proti potenju, ne bom rekla, da ni bil nikoli več nič moker, v najhujši vročini je bil še vedno malo prepoten, je pa podloga precej omilila potenje.
Mojca M. ob 2018-05-26
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Res super zadeva. Ze sama voznja v avtomobilu zna biti naporna, ce pa je se vroce, se nasim malckom ne godi nic dobrega. Ta podloga pa vsaj prizanese vrocini in potenju. Toplo priporocam vsem! Vasi malcki vam bodo hvalezni.

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: