Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

PRO SWIM peraje, narančaste

Price tax incl.: 19,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 19,99 €

Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Short description:

Vrlo meke i otporne PRO SWIM peraje, također su namijenjene učenju plivanja.

- lagane peraje

- materijal: prirodna guma

- bez kopče i naramenica (ne žuljaju!)

- prilagođuju se stopalu

- pogodne su i za malu djecu (minimalna veličina 22-24)

Dostupno u različitim veličinama.

 

Ocjene kupaca (7)

Tina �. ob 2021-09-04
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Dolgo sem mislila da za dvoletnika ne obstajajo plavutke, saj ziher jim ne morejo biti udobne in uporabne,hvala bogu sem na vaši strani slučajno naletela na te, naročila, hči si jih je takoj obula in preizkusila in so odlicne, udobne lahke mehke, z njimi je ugotovila da je lahko zelo hitra in je vesela ker lahko plava z mano.. V glavnem odlično.
Marinka M. P ob 2021-07-10
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super mehke plavutke. Odlično se prilegajo nogi. Naši punci, sta z njimi splavali brez rokavčkov in tudi obujeta si jih sami. Vsekakor prporočam naprej
Marko D. ob 2020-11-29
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super plavutke, že druga velikost, ki jo imamo. Mehke in ravno prav velike za otroka. Naša triletnica je z njihovo pomočjo najhitrejša plavalka v družini.
Anja K. ob 2020-08-05
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Plavutke so izredno mehke in udobne. Hčerka (7 let) si jih zlahka obuje. Z njimi čudovito plava. S sabo smo jih vzeli na morje, z njimi je plavala po reki pa tudi doma v manjšem bazenu. Hitro se posušijo. Všeč mi je, da jih bo lahko nosila kar 2 sezoni. Oranžna barva pa je tudi odlična, ker se takoj vidi, če ji kdaj nehote padejo v vodo.
Vlasta R. ob 2019-06-24
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super plavutke. Lahke in iz enega kosa. Malcek jih brez problema obuje in sezuje sam, hkrati pa neizmerno uziva, ko je v vodi hitrejsi pri plavanju. Definitivno vzamemo se vecjo stevilko za naslednjo sezono :)
Stran: 12

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji:

Dodaci