Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

Djeco veleslagalica grad, 24 komada

Regular price tax incl.: 24,99 €

Reduction: -15%

You save: 3,75 €

Price tax incl.: 21,24 € Spletna cena


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 21,24 €

Trgovina Kakadu
5+
Skladišče

Short description:

Velika slagalica poznatog francuskog proizvođača Djeco koja se može sastaviti na različite načine. Djeca će vježbati prostorsku vizualizaciju i sastavljati ulice, a kad se grad sastavi, slagalica može poslužiti kao odlična podloga za igru. Priloženo je 5 prometnih znakova.

  • Preporučena dob: od 3. godine dalje
  • Materijal: tvrdi karton
  • Dimenzije: 100 x 63 cm

Ocjene kupaca (4)

Bojana C. ob 2021-08-05
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Zanimiva sestavljanka, večstransko uporabna igrača, kvalitetne izdelave in premišljeno zastavljena. Na splošno smo z igračami Djeco zelo zadovoljni. Popularna je tudi, ko sin dobi obiske.
Janja V. ob 2019-11-13
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super sestavljanka, otrok se lahko dolgo zamoti, najprej preden sestavi, nato pa še igra z avtki. Izdelek priporočam vsem ki obožujejo sestavljanje brez konca.
Vlasta R. ob 2019-06-24
5
Molimo, napišite više o proizvodu? Bi proizvod preporučili prijateljima?: Super sestavljanka, ki je hkrati cesta za avtomobilcke. Vnucek ze tako obožuje sestavljanke, da pa hkrati sestavi cesto za svoje avtomobilčke je pa zadetek v polno :) Ure zabave zagotovljene. Djeco res nikoli ne razočara. Ideja, kvaliteta, ilustracija, ... vse super.
Teja �. ob 2016-10-31
5
Recenzija čeka na potvrdu

Samo kupci, koji su proizvod već kupili mogu dodati recenziju.

ostali proizvodi u istoj kategoriji: