Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

Peraja morskoga psa - Swimfin

Regular price tax incl.: 34,99 €

Reduction: -15%

You save: 5,25 €

Price tax incl.: 29,74 €

6
Mercator Šiška
10+
Skladišče

Short description:

Swimfin - ultimativni pripomoček za plavanje. Swimfin je nova tehnika, ki se je v nekaj letih razširila v 78 držav.  Primerno od 3. leta dalje. Uporabljajo ga plavalne šole po celem svetu, med dugim že G-rega, Atlantis, PK Koper, Plavalna akad. Ilirija, Jack Šport.... Priporoča ga tudi: Un. States Swim School Ass. (USSA). Ustreza vsem mednarodnim standardom varnosti za otroka. Več info spodaj.

Više informacija

Še ena odlična referenca: Swimfin je po dolgem času tisto, kar smo iskali za nadgradnjo in popestritev plavalnih tečajev. Toplo priporočamo vsem staršem za aktivno preživljanje časa na morju. Gregor Pust prof. šp. vzgoje, učitelj plavanja, lastnik G-rega Plavalni klub Super Mravljica iz štajerskega konca komentira: Plavut morskega psa je odličen motivaciski pripomoček in popestritev učenja plavanja. Najbolj uporaben pa je pri tistih, ki so na meji, da splavajo in pri tistih, ki izpopolnjujejo tehniko. Grega. Vas zanimajo plavalne šole, ki uporabljajo plavalne pripomočke Swimfin: http://swimfin.co.uk/partners.htm V nasprotju z rokavčki, ki držijo otroka pokončno v vodi - swimfin deluje v sozvočju s telesom. V primerjavi z vsemi ostalimi plavalnimi pripomočki (obroči, rokavčki, črvi, jopiči, bodyboard) ima Swimfin veliko prednost. Otrok ima pri plavanju popolnoma proste roke. Izjemen plavalen pripomoček je primeren za učenje žabice, kravla, plavanja na hrbtu, delfinčka itd.  Otrok, ki se boji vode se ne bo mogel upreti igri vloge delfinčka :). Občutek varnosti pa prepriča vsakega otroka, da delfinčka sprobava znova in znova. Plavalni pripomoček Swimfin je razvil Kevin Moseley, ki je učitelj plavanja že zadnjih 10 let.  Za Swimfin sem se odločil: 1. ker sem pregledal njegovo odlično uporabnost, na njihovih predstavitvenih filmih, kjer se ga uporablja za različne starosti, nivoje znanja in učenje večih plavalnih slogov.   2. ker smo ga imeli na testu v naši plavalni šoli, pri začetnikih, pri nadaljevalcih in pri dobrih plavalcih. Z našo skupino izkušenih plavalnih učiteljev smo ugotovili, da je to več kot odličen pripomoček za učenje plavanja in izboljšanje plavalnih tehnik.   Uporaba Swimfina je pripomogla k boljšemu in hitrejšemu napredku naših tečajnikov. Smo zelo zadovoljni, postal je naš vsakdanji učni pripomoček. Uporabo Swimfina priporočamo  tečajnikom tudi po zaključenih tečajih ... Jaka, Jacksport  

Ocene kupcev

Špela Elizabeta Pinter
2018-07-14
5
Vredno nakupa. Sem kolebala z nakupom, ker nisem verjela v njegovo uporabnost. A brez razloga. Hčerka rada plava in ji je všeč, da je morski pes. To je odličen plavalni pripomoček. Otrok s tem tako rekoč splava.
Nina Modrijan
2018-07-12
5
Plavut je sigurno najboljsi plavalni pripomocek. Zelo smo zadovoljni z nakupom, priporocamo vsem bodočim plavalcem. Otrok se s pomočjo plavuti popolnoma sprosti v vodi, plava lahko vse plavalne tehnike, skace v vodo, pri tem pa so roke in noge popolnoma proste. Ker plavalni pripomoček ne omejuje otroka pri gibanju, le ta zelo hitro napreduje v plavanju. Res dober pripomocek.
Gina Baric
2017-08-21
5
Super proizvod, evo smo ga i isprobali u par navrata i za nas funkcionira kako je i opisano...
Usluga u Kakadu je jednom rječju savršena- naručili u čet dobili iz Slo u Hrv već u pet!

ostali proizvodi u istoj kategoriji: