Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

Peraja morskoga psa - Swimfin

Regular price tax incl.: 34,99 €

Reduction: -30%

You save: 10,50 €

Price tax incl.: 24,49 €

2
Mercator Šiška
5+
Skladišče

Short description:

Swimfin - ultimativni pripomoček za plavanje. Swimfin je nova tehnika, ki se je v nekaj letih razširila v 78 držav.  Primerno od 3. leta dalje. Uporabljajo ga plavalne šole po celem svetu, med dugim že G-rega, Atlantis, PK Koper, Plavalna akad. Ilirija, Jack Šport.... Priporoča ga tudi: Un. States Swim School Ass. (USSA). Ustreza vsem mednarodnim standardom varnosti za otroka. Več info spodaj.

Više informacija

Še ena odlična referenca: Swimfin je po dolgem času tisto, kar smo iskali za nadgradnjo in popestritev plavalnih tečajev. Toplo priporočamo vsem staršem za aktivno preživljanje časa na morju. Gregor Pust prof. šp. vzgoje, učitelj plavanja, lastnik G-rega Plavalni klub Super Mravljica iz štajerskega konca komentira: Plavut morskega psa je odličen motivaciski pripomoček in popestritev učenja plavanja. Najbolj uporaben pa je pri tistih, ki so na meji, da splavajo in pri tistih, ki izpopolnjujejo tehniko. Grega. Vas zanimajo plavalne šole, ki uporabljajo plavalne pripomočke Swimfin: http://swimfin.co.uk/partners.htm V nasprotju z rokavčki, ki držijo otroka pokončno v vodi - swimfin deluje v sozvočju s telesom. V primerjavi z vsemi ostalimi plavalnimi pripomočki (obroči, rokavčki, črvi, jopiči, bodyboard) ima Swimfin veliko prednost. Otrok ima pri plavanju popolnoma proste roke. Izjemen plavalen pripomoček je primeren za učenje žabice, kravla, plavanja na hrbtu, delfinčka itd.  Otrok, ki se boji vode se ne bo mogel upreti igri vloge delfinčka :). Občutek varnosti pa prepriča vsakega otroka, da delfinčka sprobava znova in znova. Plavalni pripomoček Swimfin je razvil Kevin Moseley, ki je učitelj plavanja že zadnjih 10 let.  Za Swimfin sem se odločil: 1. ker sem pregledal njegovo odlično uporabnost, na njihovih predstavitvenih filmih, kjer se ga uporablja za različne starosti, nivoje znanja in učenje večih plavalnih slogov.   2. ker smo ga imeli na testu v naši plavalni šoli, pri začetnikih, pri nadaljevalcih in pri dobrih plavalcih. Z našo skupino izkušenih plavalnih učiteljev smo ugotovili, da je to več kot odličen pripomoček za učenje plavanja in izboljšanje plavalnih tehnik.   Uporaba Swimfina je pripomogla k boljšemu in hitrejšemu napredku naših tečajnikov. Smo zelo zadovoljni, postal je naš vsakdanji učni pripomoček. Uporabo Swimfina priporočamo  tečajnikom tudi po zaključenih tečajih ... Jaka, Jacksport  

Ocene kupcev

Urška Novak
2018-12-10
5
Super plavalni pripomoček. Problem je le, da plavutka ne služi lebdenju v/na vodi (kot rokavčki) ampak moraš dejansko plavati. Tako, da res uporabna, ko otroku manjka še čisto malo do tega, da samostojno splava. Je pa super, ker ga pli plavanju ne motijo obročki na rokah.
Mojca Kregar
2018-11-26
5
Super plavalni pripomoček. Malce se sicer še lovimo, ker je res potrebno plavat, ne le lebdet v vodi kot npr. pri rokavčkih. Tako da občasno še prešaltamo nazaj na rokavčke oz. kombiniramo z blazino, da se malce spočije. Ampak je hči izredno zadovoljna, sploh z izgledom. :)
Katarina Slanič
2018-08-22
5
Preden je sin splaval nam plavutka ni prišla v poštev, ko pa je začel plavati kužka pa se je izkazalo za koristen pripomoček. Plavutka mu omogoča, da ima več časa za pravilno izvedbo plavalne tehnike.
Kristina Marc
2018-08-20
5
Nad izdelkom smo zelo navdušeni. Otroku v vodi daje ravno dovolj pomočii ter opore, da lahko lažje v vodi plava ter ga pri tem ne ovira kot rokavčki ter obroči.
Aljoša Kos
2018-08-17
4
Deluje kot opisano/obljubljeno. Priporočam nakup vsem, ki uporabljate obroč. In vpisujem še tekst, ker manj kot 150 znakov ne morem objaviti. A še ni konec? :)
Stran: 12