Kategorije

Proizvođači

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i iskoristite kupon za 10% kod sljedeće narudžbe.

Peraja morskoga psa - Swimfin

Regular price tax incl.: 34,99 €

Reduction: -30%

You save: 10,50 €

Price tax incl.: 24,49 €

Mercator Šiška
5+
Skladišče

Short description:

Swimfin - ultimativni pripomoček za plavanje. Swimfin je nova tehnika, ki se je v nekaj letih razširila v 78 držav.  Primerno od 3. leta dalje. Uporabljajo ga plavalne šole po celem svetu, med dugim že G-rega, Atlantis, PK Koper, Plavalna akad. Ilirija, Jack Šport.... Priporoča ga tudi: Un. States Swim School Ass. (USSA). Ustreza vsem mednarodnim standardom varnosti za otroka. Več info spodaj.

Više informacija

Še ena odlična referenca: Swimfin je po dolgem času tisto, kar smo iskali za nadgradnjo in popestritev plavalnih tečajev. Toplo priporočamo vsem staršem za aktivno preživljanje časa na morju. Gregor Pust prof. šp. vzgoje, učitelj plavanja, lastnik G-rega Plavalni klub Super Mravljica iz štajerskega konca komentira: Plavut morskega psa je odličen motivaciski pripomoček in popestritev učenja plavanja. Najbolj uporaben pa je pri tistih, ki so na meji, da splavajo in pri tistih, ki izpopolnjujejo tehniko. Grega. Vas zanimajo plavalne šole, ki uporabljajo plavalne pripomočke Swimfin: http://swimfin.co.uk/partners.htm V nasprotju z rokavčki, ki držijo otroka pokončno v vodi - swimfin deluje v sozvočju s telesom. V primerjavi z vsemi ostalimi plavalnimi pripomočki (obroči, rokavčki, črvi, jopiči, bodyboard) ima Swimfin veliko prednost. Otrok ima pri plavanju popolnoma proste roke. Izjemen plavalen pripomoček je primeren za učenje žabice, kravla, plavanja na hrbtu, delfinčka itd.  Otrok, ki se boji vode se ne bo mogel upreti igri vloge delfinčka :). Občutek varnosti pa prepriča vsakega otroka, da delfinčka sprobava znova in znova. Plavalni pripomoček Swimfin je razvil Kevin Moseley, ki je učitelj plavanja že zadnjih 10 let.  Za Swimfin sem se odločil: 1. ker sem pregledal njegovo odlično uporabnost, na njihovih predstavitvenih filmih, kjer se ga uporablja za različne starosti, nivoje znanja in učenje večih plavalnih slogov.   2. ker smo ga imeli na testu v naši plavalni šoli, pri začetnikih, pri nadaljevalcih in pri dobrih plavalcih. Z našo skupino izkušenih plavalnih učiteljev smo ugotovili, da je to več kot odličen pripomoček za učenje plavanja in izboljšanje plavalnih tehnik.   Uporaba Swimfina je pripomogla k boljšemu in hitrejšemu napredku naših tečajnikov. Smo zelo zadovoljni, postal je naš vsakdanji učni pripomoček. Uporabo Swimfina priporočamo  tečajnikom tudi po zaključenih tečajih ... Jaka, Jacksport  

Ocjene kupaca

Vladka K.
2020-01-12
5
Naša 3 letnica je neplavalka ampak jo učinkovito drži nad vodo. Je čisto sproščena in se bo hitro naučila plavati. Res super pripomoček, rokavčke smo pospravili.
Marusa . M
2019-08-27
4
Plavut je zaenkrat dovolj redka, da svojega otroka v množici oranžnih rokavčkov hitro najdeš :) Ravno prav podpira začetne plavalce, za neplavalce se mi ne zdi dovolj. Za tiste bolj okrogle ali šolske otroke - prehitro začne tiščat elastika, vsekakor prej kot želijo iz vode :) Smo zadovoljni!
Hana H.
2019-08-05
4
Poskusili smo pri dveletnici. Zagnala se je v vodo, vendar je ni držalo nad njo, verjetno je še premajhna in bo plavut za naslednje leto. Poslani idelek je bil poškodovan, zato smo ga menjali, sicer pa smo zadovoljni.
Nina P.
2019-06-28
5
Super je.
Otroka nauči pravilne lege v vodi. Naša 4 letnica je splavala v enem popoldnevu.
Priporočam.
Marina S.
2019-05-02
5
Super izdelek priporočam za vse otroke, ki jim še samo malo manjka da zaplavajo. Z plavutjo se otroci lažje učijo plavati, ssaj otroka nič ne overa pri plavanju.
Stran: 123

Dodaci