V naprej plačani osebni prevzemi med 8 in 14 vsak delovni dan pred skladiščem Kakadu, Celovška 280 (poleg Sanolabor). Ko je naročilo pripravljeno, prejmete sms. Kakadu v MC Šiška je odprt med 14 in 20 uro (pon-pet).

Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

-50%

Znižana cena! Didakta Skarabej Matej

Didakta Skarabej Matej

Redna cena z DDV: 9,57 €

Znižanje: -50%

Vaš prihranek: 4,78 €

Cena z DDV: 4,79 €

Mercator Šiška
5+
Skladišče

Opis:

Osemnajsta zgodba iz zbirke Drobižki govori o medsebojnih odnosih med malimi prebivalci v pravljičnem svetu, ki je v mnogih potezah zelo podobno človeškemu. Matej ni samo skarabej, ampak tudi velik umetnik. V vrtu namreč zelo rad riše cvetlice. Nad njegovimi slikami pa so vsi navdušeni.

Več podatkov

Drobižki so avtorsko delo Antoona Kringsa, ki se je rodil leta 1962 v Franciji. Njegova poučna in zabavna zbirka je postala mednarodna uspešnica, doslej je pri založbi Gallimard izšlo že 59 naslovov, letos pa so v Franciji začeli tudi s predvajanjem risanke o Drobižkih.

Drobižki so male žuželke in živali, ki živijo na istem vrtu, njihovo vedenje pa je zelo podobno vedenju majhnih otrok. Občutijo lahko veselje, jezo, zavist, prijateljstvo, bolečino in nežnost. Zgodbice so tudi poučne. Drobižki imajo med seboj različne odnose, včasih se prepirajo, včasih so prijatelji, obenem pa spoznavajo da je vsak drugačen in se učijo te razlike sprejemati.

Prevajalec: Lenka Gložančev

Št. strani: 24

Vezava: trda

Format: 200 x 200 mm

Založba: Didakta

Ilustrator: Antoon Krings

Ocene kupcev


Podobni izdelki