Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Smart games logična igra Rdeča Kapica

Cena z DDV: 27,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 27,99 €

Trgovina Kakadu
3
Skladišče

Opis:

Pomagajte Rdeči Kapici najti pot do babičine hiše. V vsakem izzivu mora otrok postaviti hišico, drevesa in Rdečo kapico tako, kot je prikazano na sliki. Nato pa ugotoviti, kako postaviti ploščice s potko, da pripelje Rdečo kapico do hišice. Miselna igra spodbuja koncentracijo, logiko, načrtovanje, sposobnost reševanja težav in prostorsko orientacijo.

 Primerno za otroke 4-7 let. 

Več podatkov

V knjižici je 48 izziv različnih težavnostnih stopenj in rešitve za vse izzive. Vedno težji izzivi bodo vključevali več sestavnih delov (daljše poti). Za posamezen izziv je ena rešitev. Rešitve so prikazane v priloženi knjižici. Vključenih je 48 izzivov za enega igralca, 24 izzivov z volkom, 24 izzivov brez volka. 

Material: plastika, papir. 

Mere: 29 x 6 x 24 cm 

Šifra: SG021
EAN: 5414301518389

Ocene kupcev (4)

Maruša N. ob 2023-08-27
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Igraca je res kvalitetna - tako izdelava, kot funkcija. Otroski mozgani se lahko dobro razgibajo.
Arijana V. ob 2023-05-15
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: 4-letnici je igra zelo zanimiva, naučila se je, kako uporabljati priloženo knjižico, da lahko išče pot do hišice.
Bojana C. ob 2021-08-03
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Super igra, našemu 4-letniku je zanimiva, od začetka je sicer potreboval pomoč pri razumevanju navodil in pri posnemanju postavitve prikazane v priloženi knjižici. Sam pa z navdušenjem potem išče pravilno pot do hišice.
Andreja L. ob 2021-04-04
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Z izdelkom smo zelo zadovoljni in bi ga priporocali tudi naprej. Otrok se zelo rad igra z igrami Smart Games, so tudi ugodne glede na kakovoat ki jo ponujajo.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki