Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Družabna igra Dobble Pixar

Cena z DDV: 16,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 16,99 €

Trgovina Kakadu
Skladišče

Opis:

Zabavna verzija igre opazovanja Dobble z motivi priljubljenih Pixar junakov. Cilj igre je najhitreje prepoznati enak simbol na 2 različnih kartah.  Vsaka karta ima natanko 1 simbol, ki je skupen katerikoli drugi karti. Čas igranja: 15 min

Priporočeno za otroke od 4. leta starosti.

Število igralcev: 2-8

Več informacij spodaj.

Več podatkov

Opis igre

Dobble je hitra in zabavna družinska družabna igra, v kateri morate hitro prepoznavati ujemajoče vzorce in podobe na karticah, ki se odkrivajo pred vami.

Za otroke
Igra je še posebej priljubljena med mlajšimi otroki ter najstniki. Zaradi priročne embalaže je zelo pripravna za potovanja. Ob igranju v senčki na morju ali kampiranju v naravu vam bo popoldne hitro minilo, saj je težko odigrati le eno partijo - vedno se najde dodatnih 15 minut za revanšo.

Pravila igre

V kompletu je vključenih 55 okroglih kartic, na katerih je po osem podob. Prirejene so tako, da se kateri koli dve kartici ujemata zgolj v eni podobi. Igra poteka tako, da morajo igralci kar se da hitro najti skupni vzorec na dveh odprtih karticah, ki ju vidijo vsi igralci. Tisti, ki do konca igre zbere največ parov, zmaga. Obstaja več možnih variacij, ena bolj nagajiva od druge.

Šifra: DRASMDOBPIX01

Ocene kupcev (0)


Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki