Oddelki

Proizvajalci

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 10% popusta ob naslednjem naročilu.

Haba igra skrita koda

Cena z DDV: 24,99 €


* Najnižja cena zadnjih 30 dni: 24,99 €

1
Trgovina Kakadu
4
Skladišče

Opis:

Založnik: Haba
Število igralcev: 2-4
Starost:8+
Čas igranja: 15 min
Zahtevnost: zelo lahka
Material: les, karton

Več podatkov

Opis igre

Na zemljo se je spustila noč. Začela se je misija "Amun Re". Ekipa, ki jo sestavljajo štirje pretkani agenti, vlomi v muzej in, zahvaljujoč njihovi natančnosti pri računanju, uspešno dešifrirajo varnostne kode. Seštevanje, odštevanje, množenje in deljenje, številke na kocki je potrebno kombinirati tako, da se bodo rezultati ujemali s kodami. Kdo se bo prvi pretihotapil do maske Amun Re? Dimenzije škatle: 22,0 x 22,0 x 4,5 cm

Za otroke

Zabavna igra za vso družino, preko katere krepite svoje matematične spretnosti.

Pravila igre

Pred pričetkom igre premešamo ploščice in jih postavimo na označena mesta. Prvi igralec vrže kocke in številke na kockah primerja s številko na ploščici pred agentom. Obstajata dve možnosti:

  1. Številke na kockah se ujemajo s ploščico - čestitke, deaktivirali ste kodo in se lahko premaknete.
  2. Številke se ne ujemajo - kodo morate izračunati.

Kodo izračunate s pomočjo množenja, deljenja, seštevanja in odštevanja vrženih številk na kocki. Poteze še ni konec. Kocke, ki ste jih uporabili za izračun kode, podajte naslednjemu igralcu, preostale pa še enkrat vržete in poskušate deaktivirati naslednjo varnostno kodo. Nadaljujete dokler vam ne zmanjka kock oziroma ne morete več deaktivirati naslednje kode. Prvi, ki se pretihotapi do maske zmaga igro!

Ocene kupcev (2)

Jelka F. J ob 2023-07-13
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Izdelek je kakovosten. Zasnova igre je zanimiva in za mlajše šoloobvezne otroke tudi didaktična.
Andreja L. ob 2021-04-04
5
Kaj vam je/ni na izdelku všeč in zakaj? Bi izdelek priporočili naprej?: Z izdelkom smo zelo zadovoljni in bi ga priporocali tudi naprej. Otrok se zelo rad igra z igrami Smart Games, so tudi ugodne glede na kakovoat ki jo ponujajo.

Samo kupci, ki so kupili izdelek lahko podajo komentar o izdelku

Podobni izdelki